Η Deloitte εισάγει νέα εξειδικευμένη ομάδα στρατηγικών συμβούλων Apple για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις στο σχεδιασμό και την εφαρμογή λύσεων iPhone και iPad.

Η Apple και η Deloitte ανακοίνωσαν τη στρατηγική συνεργασία τους προκειμένου να βοηθήσουν τις εταιρίες να μετασχηματίσουν εύκολα και γρήγορα τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται, μεγιστοποιώντας τη δύναμη, την ευκολία στη χρήση και την ασφάλεια που φέρνει η πλατφόρμα iOS στο χώρο εργασίας μέσω των iPhone και iPad. Ως μέρος της κοινής προσπάθειας, η Deloitte δημιουργεί μια πρώτη στο είδος της ομάδα για την Apple με πάνω από 5.000 στρατηγικούς συμβούλους οι οποίοι εστιάζουν αποκλειστικά στο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αλλάξουν τον τρόπο που εργάζονται κατά μήκος ολόκληρης της εταιρίας, από τα τμήματα που έρχονται σε επαφή με τον πελάτη, όπως το λιανικό εμπόριο και τις προσλήψεις, μέχρι τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης, διαχείρισης αποθεμάτων και συστημάτων υποστηρικτικών υπηρεσιών.

Επιπλέον, η Apple και η Deloitte θα συνεργαστούν και στην ανάπτυξη μιας νέας υπηρεσίας του τμήματος παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της Deloitte, η οποία θα ονομάζεται EnterpriseNext και είναι σχεδιασμένη για να βοηθά τους πελάτες να επωφελούνται στο έπακρο από τις δυνατότητες των hardware, software και των υπηρεσιών στον εργασιακό χώρο του οικοσυστήματος iOS. Η νέα υπηρεσία θα βοηθήσει τους πελάτες να ανακαλύψουν τις δυνατότητες υψηλών αποδόσεων στους κλάδους τους και γρήγορα να αναπτύξουν προσαρμοσμένες λύσεις μέσω της ταχείας κατασκευής πρωτοτύπων.

featured-appledeloitte

«Γνωρίζουμε ότι η iOS είναι η καλύτερη πλατφόρμα κινητών για επιχειρήσεις, καθώς έχουμε βιώσει οι ίδιοι τα οφέλη, με περισσότερες από 100.000 συσκευές iOS να χρησιμοποιούνται από το εργατικό δυναμικό της Deloitte, εκτελώντας 75 προσαρμοσμένες εφαρμογές,» δήλωσε ο Punit Renjen, CEO της Deloitte. «Η αφοσίωσή μας στη νέα εξειδικευμένη υπηρεσία Apple θα δώσει στις παγκόσμιες επιχειρήσεις την τεχνογνωσία και τους πόρους που χρειάζονται για να ενδυναμώσουν το κινητό εργατικό δυναμικό τους, ώστε να επωφελούνται από το ισχυρό οικοσύστημα της iOS, το iPhone και το iPad και να τους βοηθούν να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους, ενώ ενισχύουν την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα.

«Ως ηγέτης στη στρατηγική ψηφιακού μετασχηματισμού (digital transformation strategy), η Deloitte είναι ο ιδανικός συνεργάτης που διαθέτει μια ομάδα στρατηγικών συμβούλων αφοσιωμένων στην Apple για να βοηθήσουν τους πελάτες να φέρουν την ουσιαστική επανάσταση στον τρόπο που εργάζονται χρησιμοποιώντας iOS, iPhone και iPad,» είπε ο Tim Cook, CEO της Apple. «Τα iPhone και iPad αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι κάνουν τη δουλειά τους. Μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τις απίστευτες δυνατότητες που μόνο το οικοσύστημα της Apple μπορεί να προσφέρει.»

Η υπηρεσία EnterpriseNext του τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της Deloitte θα παρέχει στις επιχειρήσεις τεχνογνωσία που θα καλύπτει περισσότερους από 20 κλάδους και θα προσφέρει στους πελάτες:

  • EnterpriseNext Value Maps για iOS ώστε να τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν τις δυνατότητες υψηλών αποδόσεων για τα iPhone και iPad στους κλάδων τους, να ευθυγραμμίσουν τις λύσεις των κινητών τους και να ιεραρχήσουν τους ψηφιακούς τους πόρους
  • EnterpriseNext Εργαστήρια για iOS για να πάρουν γρήγορα ιδέες από πρωτότυπα για να δημιουργήσουν εξατομικευμένες λύσεις iOS.
  • Αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και μηχανικοί iOS – οι οποίοι στεγάζονται μέσα στα Deloitte Digital Studios σε όλο τον κόσμο – βοηθούν στην δημιουργία εφαρμογών που μπορούν να υιοθετηθούν εύκολα, να είναι υψηλής ποιότητας να ενσωματώνονται άψογα στις υπάρχουσες επιχειρηματικές πλατφόρμες συμπεριλαμβανομένων των ERP, CRM, analytics και HR.