Η Trend Micro, παγκόσμιος ηγέτης λύσεων ασφαλείας για τον κυβερνοχώρο, ανακοίνωσε τη διάθεση της λύσης XGen™ endpoint security.

Η επιτυχημένη συνταγή της αντιμετώπισης zero-day attacks και ransomware με τη βοήθεια αλγορίθμων behavior analysis, σε επίπεδο endpoint, γίνεται ακόμη πιο αποτελεσματική.
Πλέον εφαρμόζονται έξυπνα μείγματα διαχρονικά αποτελεσματικών μηχανισμών προστασίας (XGen™), επιλέγοντας τη σωστή τεχνολογία, στο σωστό χρόνο, μεγιστοποιώντας έτσι την προστασία απέναντι σε όλη τη γκάμα των απειλών. Η μοναδική προσέγγιση της Trend Micro, χρησιμοποιεί τις παραδοσιακές μεθόδους αναγνώρισης για να απαλλαγεί εύκολα και γρήγορα από τις γνωστές απειλές, ενώ παράλληλα ελευθερώνει πόρους και χρόνο για πιο προηγμένους μηχανισμούς προστασίας, όπως application control, exploit prevention, behavioral analysis και machine learning.

trend-micro-xgen-endpount-security
Η Trend Micro είναι η πρώτη εταιρεία που ενσωματώνει τεχνολογία ‘high-fidelity’ machine learning, στη προσέγγισή της – αναλύοντας με μοναδικό τρόπο αρχεία πριν και κατά τη διάρκεια της εκτέλεσής τους – χρησιμοποιώντας τεχνικές ‘noise cancellation’, όπως census checking και whitelisting, για την αποφυγή false positives.
Η XGen™ endpoint security είναι διαθέσιμη ως μέρος των Enterprise λύσεων της Trend Micro. Με 28 χρόνια εμπειρίας και περισσότερα από 155 εκατομμύρια endpoints να προστατεύονται, η Trend Micro συνεχίζει να επιδεικνύει τη δέσμευσή της για καινοτομία στον τομέα της ασφάλειας.
Η Digital SIMA είναι ο επίσημος διανομέας της Trend Micro για την Ελλάδα και τη Κύπρο.