Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η εκδήλωση της Intersys με τίτλο “Managing Digital Future”.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Gazarte τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και την παρακολούθησαν περισσότερα από 80 υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων εταιρειών από όλους τους κλάδους της οικονομίας.

Τα θέματα που συζητήθηκαν είχαν να κάνουν με τη μετάβαση των επιχειρήσεων στον νέο ψηφιακό κόσμο, ενώ επισημάνθηκε η κρίσιμη συμβολή υπηρεσιών όπως τα Managed Print Services και εφαρμογών όπως αυτές του Document Management στη μετάβαση αυτή.

Ο Keynote speaker, Jean Louis de la Salle, Co-founder IDeAs – Document Advisors, τόνισε ότι τα MPS αποτελούν ένα πρώτο βήμα για να εξοικειωθούμε με το νέο τρόπο εργασίας στην ψηφιακή πλέον εποχή, ενώ ο Michael Lebeda, CEO Therefore Corporation, ανέλυσε τις πολλαπλές δυνατότητες της εφαρμογής Document Management, Therefore. Ο Ademir Curtovic, MPS Sales & Business Development manager, Canon CEE , παρουσίασε μια σειρά πρωτοποριακών λύσεων της Canon στην κατεύθυνση της ψηφιακής ολοκλήρωσης.

logo-intersys_plain_l_800x

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πάνελ πελατών το οποίο συντόνισε ο Ν. Κονδάκης (Boussias Communications), και στο οποίο αντάλλαξαν απόψεις κα εμπειρίες οι κ.κ. Α. Καβάκας (Eurobank), Α. Ταραλάς (Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.), Μ. Μωραΐτης (Όμιλος Θεοχαράκη – European CIO Association), Σ. Τορτοπίδης (Μασούτης Α.Ε.). Όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν στον
κομβικό ρόλο της αλλαγής κουλτούρας ως απαραίτητου συστατικού επιτυχίας για τον απαιτούμενο ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Canon.

Η κα Μ. Λάμπρου, Γενική Διευθύντρια Business Imaging & Professional Print της Intersys A.E., σχολιάζοντας την επιτυχημένη εκδήλωση δήλωσε: «Η Intersys, πρωτοπορώντας για μία ακόμη φορά, συζήτησε τις σύγχρονες προκλήσεις και πρότεινε καινοτόμες λύσεις, οι οποίες βοηθούν τις επιχειρήσεις να μεταβούν ομαλά και με ασφάλεια στη νέα ψηφιακή εποχή. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανταπόκριση των πελατών μας! Συνεχίζουμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα την από κοινού επιτυχημένη πορεία μας!»