Ευκολία στη χρήση, πολυάριθμες λειτουργίες και αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας με τις LG επαγγελματικές τηλεοράσεις ξενοδοχειακού τύπου.

Η LG Electronics (LG), στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Astir Palace Resort, προμήθευσε το πολυτελές ξενοδοχείο με συνολικά 248 LG Pro:Centric Smart Hotel IP τηλεοράσεις. Οι επισκέπτες του Astir Palace Resort έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του νησιού, μέσα στην πόλη, στην παραθαλάσσια κοσμοπολίτικη Αθηναϊκή Ριβιέρα και να εξερευνήσουν τις ατέλειωτες εγκαταστάσεις αναψυχής που εκτείνονται μέσα σε 75 στρέμματα ηλιόλουστων κήπων και περιλαμβάνουν το ‘Arion’, το ‘Luxury Collection Resort & Spa’ και το ‘The Westin Athens’. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά των επαγγελματικών και ξενοδοχειακών προϊόντων, η αξιοπιστία και η αποδεδειγμένη τεχνογνωσία της εταιρείας ειδικά στον ξενοδοχειακό κλάδο, κατέστησαν την LG τον ιδανικό συνεργάτη για την παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας με σκοπό τη βέλτιστη απόλαυση της διαμονής των επισκεπτών.

Η LG εξόπλισε το ξενοδοχείο με LG Pro:Centric Smart IP σειράς LY750H όπου συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν 108 τηλεοράσεις 42 ιντσών και 136 τηλεοράσεις 43 ιντσών για την ενημέρωση και ψυχαγωγία των επισκεπτών.

lg-astir-palace-resort-collaboration_photo-1

Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG διαθέτουν πάνελ τεχνολογίας IPS, για μοναδική ευκρίνεια και φωτεινότητα και μεταξύ άλλων, δυνατότητα μηνυμάτων καλωσορίσματος με το λογότυπο του ξενοδοχείου, αλλά και λειτουργία USB Cloning που επιτρέπει την εξοικονόμηση χρόνου, αφού αντιγράφονται αυτόματα οι κατάλληλες ρυθμίσεις σε όλες τις συσκευές τηλεοράσεων που χρησιμοποιούνται, γρήγορα και εύκολα. Επιπλέον, με την ενεργοποίηση του Hotel mode, αποτρέπεται η μη ενδεδειγμένη χρήση της συσκευής (π.χ. πολύ υψηλή ένταση ήχου). Τέλος, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα απ’ ευθείας αναπαραγωγής περιεχομένου πολυμέσων, αλλά και συγχρονισμού ήχου μέσω bluetooth, χρησιμοποιώντας τα ηχεία της τηλεόρασης για την αναπαραγωγή ήχου μέσω μιας φορητής συσκευής (όπως κινητό τηλέφωνο), ώστε να μπορεί να απολαύσει περιεχόμενο από τις δικές του συσκευές, συνδέοντάς τες απευθείας με την τηλεόραση.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία του τμήματος Business Solutions της LG με το Astir Palace Resort αποτελεί μια ακόμα απόδειξη ότι η εμπειρία, η τεχνογνωσία αλλά και τα προηγμένα προϊόντα της LG την καθιστούν πρώτη επιλογή των επαγγελματιών του ξενοδοχειακού τομέα που αναζητούν ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη ψήφο εμπιστοσύνης που μας έδωσε μία από τις σημαντικότερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας μας, για ένα τόσο σημαντικό τομέα της λειτουργίας της».