Η Enarxis Dynamic Media θα διανέμει τους τίτλους της Microids σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία και Βουλγαρία.

Η Enarxis Dynamic Media θα διανέμει τους τίτλους της Microids, της Γαλλικής εταιρείας που ανήκει στην Anuman Interactive, η οποία εκδίδει και αναπτύσσει παιχνίδια για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας. Με βάση τη συμφωνία, η Enarxis Dynamic Media θα αναλάβει τη διανομή των παιχνιδιών της Microids στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία. Ο πρώτος τίτλος που υπάγεται σε αυτή τη συμφωνία είναι το Yesterday Origins, που θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου 2016, ακολουθούμενος από το Moto Racer 4, έναν από τους πρώτους συμβατούς με το PlayStation VR τίτλους, αλλά και το Syberia 3 το πρώτο τρίμηνο του 2017, τη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς adventure παιχνιδιών Syberia.

“Νοιώθουμε απίστευτα που καλωσορίζουμε τη Microids στην οικογένεια των προϊόντων μας,” δήλωσε ο Νικόλας Γεωργακόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της Enarxis Dynamic Media. “Τα υψηλής ποιότητας παιχνίδια της είναι αποδεδειγμένες εμπορικές επιτυχίες και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.”

mr4_screen04

Η Enarxis Dynamic Media Ltd. ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1999 στην Αθήνα και σύντομα κατάφερε να αναγνωριστεί ως ένας αξιόπιστος και έγκυρος διεθνής συνεργάτης που εκπληρώνει τις υποσχέσεις του, υποστηρίζει τους συνεργάτες του και χτίζει αμοιβαία επικερδείς, μακροχρόνιες εμπορικές σχέσεις. Αυτήν την στιγμή εξυπηρετεί πάνω από 1200 λογαριασμούς που περιλαμβάνουν e-tailers, παραδοσιακούς retailers, αλυσίδες καταστημάτων, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, video clubs και Hypermarkets στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, με επίκεντρο τις αγορές των Βαλκανίων και της Κύπρου, καταφέρνοντας να καταγράψει εξαιρετικό ρυθμό ανάπτυξης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τίτλους που διανέμει η Enarxis Dynamic Media, παρακαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.enarxis.eu.

Η εταιρεία παραγωγής και έκδοσης παιχνιδιών MICROIDS είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην κατηγορία των adventure games (με διεθνείς εμπορικές επιτυχίες όπως το Still Life, το Syberia, το Dracula και το Amerzone). Ο ευρύς και ποικίλος κατάλογος των παιχνιδιών της έχει κερδίσει όλες τις μερίδες του κοινού, από τα μικρά παιδιά μέχρι τους έμπειρους παίκτες κι από τους συλλέκτες πολιτισμικών παιχνιδιών μέχρι τους λάτρεις της περιπέτειας. Η εκδοτική σειρά της Microids σήμερα επικεντρώνεται στα παιχνίδια για όλους, όπου ο βασικός αντικειμενικός στόχος είναι η διασκέδαση σε φανταστικούς κόσμους. Κάποιοι από τους τίτλους της αγγίζουν και τον τομέα της εκπαίδευσης (Ιστορία, Φυσική, Διεθνείς Σχέσης και πολλά άλλα).

Για πάνω από 13 χρόνια η Anuman Interactive είναι μια αναπτυσσόμενη Γαλλική εταιρεία έκδοσης τίτλων σε όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές πλατφόρμες. Ως η εταιρεία που εκδίδει το πρόγραμμα “Vie Pratique” για PC, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά στη Γαλλική επικράτεια, η Anuman Interactive έχει καταφέρει να αναπτύξει και να βελτιώσει τις ικανότητές της με την πάροδο των ετών για να μεταμορφωθεί σε μια εταιρεία-κλειδί στην αγορά των παιχνιδιών και των εφαρμογών για φορητές συσκευές, με διεθνή παρουσία. Κρατώντας απόσταση από τα παραδοσιακά δίκτυα διανομής στη Γαλλία, η Anuman Interactive επικεντρώνεται στην ψηφιακή διανομή από το 2010 και είναι αποφασισμένη να αναπτύξει περισσότερο πρωτοποριακό περιεχόμενο με τη βοήθεια ενός εκτεταμένου δικτύου μέσων ενημέρωσης και εμπορικών συνεργατών.