Μια μοναδική υπηρεσία ηλεκτρονικής διάθεσης και διαχείρισης ραδιοφωνικού διαφημιστικού χρόνου για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Πιο εύκολη και πιο γρήγορη από ποτέ γίνεται πλέον η ραδιοφωνική διαφήμιση για κάθε επαγγελματία χάρη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα BUYADSRADIO.com. Πρόκειται για την πρώτη online υπηρεσία διάθεσης και διαχείρισης ραδιοφωνικού διαφημιστικού χρόνου, μέσα από την οποία κάθε επιχείρηση μπορεί να προβληθεί στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της επιλογής της, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, αυτοματοποιημένα, με απόλυτο έλεγχο κόστους, όταν και για όσο χρόνο επιθυμεί.

To BUYADSRADIO.com είναι μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα υπηρεσία, που δημιούργησε η nemo online για να προσφέρει στο διαφημιζόμενο εύκολη πρόσβαση σε ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο δημοφιλών ραδιοφωνικών σταθμών και ταυτόχρονα άμεση διαχείριση του ραδιοφωνικού διαφημιστικού πλάνου.

logo

Στον «αέρα» μέσα από μόλις τέσσερα βήματα

Με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και πρόσβαση στο Internet,  ο προγραμματισμός και η διαχείριση του ραδιοφωνικού πλάνου διαφήμισης κάθε επιχείρησης μέσα από το BUYADSRADIO.com πραγματοποιείται εύκολα και  γρήγορα. Ο διαφημιζόμενος, με την εγγραφή του στην πλατφόρμα, μπορεί να ανεβάσει το ραδιοφωνικό του σποτ, να επιλέξει τους σταθμούς που τον ενδιαφέρουν και να ολοκληρώσει τον προγραμματισμό της καμπάνιας του με τέσσερα εύκολα βήματα, χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό καλάθι και όλες τις δυνατότητες ηλεκτρονικής πληρωμής (πιστωτική κάρτα, e-wallet, PayPal).  Έτσι σε μόλις μερικά λεπτά μπορεί να προγραμματίσει την προβολή του από την άνεση του γραφείου. Ταυτόχρονα, έχει στη διάθεσή του όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για την βέλτιστη αποτελεσματικότητα των επιλογών, όπως άλλωστε το κάνει ήδη για άλλες διαδικτυακές προβολές τους σε κοινωνικά δίκτυα.

Αντίστοιχα οφέλη δημιουργεί το BUYADSRADIO και στους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς, οι οποίοι δεν χρειάζεται να δαπανήσουν επιπλέον πόρους (ανθρώπινο δυναμικό, ώρες εργασίας κ.α.) για να αυξήσουν τα έσοδά τους. Δεν είναι τυχαίο ότι πλήθος γνωστών ραδιοφωνικών σταθμών υποστηρίζουν την υπηρεσία στο λανσάρισμά της. Ειδικότερα:

– από την Αθήνα, οι Best Radio 92.6, Ελληνικός FM 93.2, Real FM 97.8 και Sport24 Radio 103.3

– από τη Θεσσαλονίκη οι Ερωτικός FM 94.6, Next 96.1, Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5, Real FM Θεσσαλονίκη 107.1 και Rock Radio 104.7.

Παράλληλα, στην πλατφόρμα προστίθενται καθημερινά νέοι ραδιοφωνικοί σταθμοί, όχι μόνο από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αλλά και από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ευχέρεια της online εγγραφής στην υπηρεσία και ξεκινούν να διαθέτουν τον διαφημιστικό τους χρόνο ώστε να αυξήσουν τα έσοδά τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι  το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει το BUYADSRADIO συμπληρώνεται και με τη δυνατότητα δημιουργίας ραδιοφωνικού σποτ για τους ενδιαφερόμενους που δεν έχουν κάποιο έτοιμο. Το BUYADSRADIO μπορεί να προσφέρει γρήγορες και οικονομικές λύσεις για την παραγωγή ενός ραδιοφωνικού σποτ σε κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους ή δραστηριοποίησης.

BUYADSRADIO.com! Τώρα μπορείς και εσύ να διαφημίσεις την επιχείρησή σου στο ραδιόφωνο. Μόνος σου!