Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός που διοργάνωσε το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός, με ονομασία “Βάλε τρίποντο στα δώρα”.
![]()
Πάνω από μισό εκατομμύριο καταναλωτές έλαβαν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό «Βάλε Τρίποντο στα Δώρα» που διοργάνωσε το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Οι τυχεροί καταναλωτές που κέρδισαν τις 3 PORSCHE CAYMAN, τα 5 ταξίδια για 2 άτομα στη Νέα Υόρκη, τα 500 εισιτήρια για 2 άτομα για τα ελληνικά play offs και 1.000 ακόμη απίθανα δώρα τεχνολογίας, αναδείχθηκαν μέσα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαΐου στα γραφεία της εταιρίας.
Τα νούμερα των τυχερών αποδείξεων (βλ. όρους διαγωνισμού) και τα αντίστοιχα δώρα βρίσκονται αναρτημένα στο site του Δικτύου, www.e-germanos.gr.
