Tο Συνέδριο είχε στόχο να αποτυπώσει και να αναδείξει τη συνεισφορά των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην επιχειρηματική αξία.

Η LG Electronics Hellas (LG), συμμετείχε ως Χορηγός στο ΙΤ Directors Forum ‘16, το οποίο διοργανώθηκε για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά, την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016. Το φετινό συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Δαϊς, είχε τίτλο “From Complex to Simple: Performing in an Era of Smart Machines” ενώ στόχος του ήταν να αποτυπώσει και να αναδείξει τη συνεισφορά των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην επιχειρηματική αξία. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, μαζί με τις ευκαιρίες που εμφανίζονται από την ψηφιακή αυτοματοποίηση, την ανάλυση και επεξεργασία της Πληροφορίας, παρουσιάστηκαν οι προκλήσεις που προκύπτουν τόσο από την έξαρση των ευφυών μηχανών όσο και από την πολυπλοκότητα που τις συνοδεύει.

Σε αυτό το πλαίσιο, η LG, με ηγετική θέση στην αγορά ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων, παρουσίασε τις επαγγελματικές λύσεις ψηφιακής σήμανσης που προσφέρει, αναλύοντας παράλληλα τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις του σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Επαγγελματικού τμήματος της LG Electronics Hellas αναφέρθηκε στα πρωτοποριακά και καινοτόμα OLED και Ultra High Definition digital signage προϊόντα της εταιρείας, τα οποία, με κύρια χαρακτηριστικά τα απίστευτα ζωντανά χρώματα, την υψηλή ευκρίνεια και φωτεινότητα και τη μεγάλη ευελιξία ως προς την χρήση τους, αποτελούν τον ισχυρότερο σύμμαχο για τις επιχειρήσεις που θέλουν να περάσουν στο επόμενο επίπεδο αλληλεπίδρασης με το καταναλωτικό κοινό.

LGB(0921)

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του, με τίτλο “Revive the Business now!”, ο κ. Γιάννης Μαντάς δήλωσε: «Οι δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία στις επιχειρήσεις του σήμερα είναι πάρα πολλές. Δεδομένων των αλλαγών που συμβαίνουν στο χώρο του Digital Signage, οι οργανισμοί στην εποχή μας έχουν πολλαπλές επιλογές, προκειμένου να αναδιαμορφώσουν τις στρατηγικές τους, να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες τους και να μειώσουν τα κόστη που απορρέουν από αυτές. H LG διαθέτει ένα μοναδικό portfolio επαγγελματικών λύσεων ψηφιακής σήμανσης, που προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να κάνουν το βήμα που θα τις φέρει μπροστά από τον ανταγωνισμό και θα τις κάνει να ξεχωρίσουν».

Στο IT Directors Forum 2016 συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη από όλες τις βαθμίδες και μονάδες οργανισμών και επιχειρήσεων από τη βιομηχανία της Πληροφορικής.