Προϊόντα φωτογραφικού εξοπλισμού και αξεσουάρ της Lowepro κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

H εταιρία HDG Hellas αναλαμβάνει την διανομή των προϊόντων του οίκου Lowepro στην ελληνική αγορά. Η Lowepro, προσφέρει υψηλής ποιότητας και προστασίας λύσεις για την μεταφορά φωτογραφικού εξοπλισμού και αξεσουάρ.

Η ιστορία της Lowepro ξεκινάει με τον Greg Lowe, έναν ορειβάτη-φωτογράφο και κινηματογραφιστή, όπου το 1967 μέσα σ’ ένα γκαράζ στο Colorado, ανέπτυξε το internal-frame backpack και τις πρώτες ελαφριές θήκες, επενδυμένες από αφρώδες naylon υλικό για να προστατεύσει τη φωτογραφική μηχανή του από τους κινδύνους της ορειβασίας. Από τότε ακολούθησαν και άλλες καινοτόμες ιδέες, που κάνουν την Lowepro εδώ και σχεδόν 50 χρόνια την εταιρία που προσφέρει καινοτόμες λύσεις για τη μεταφορά και την προστασία του φωτογραφικού εξοπλισμού.

untitled-2

Η σειρά προϊόντων της Lowepro αποτελείται από μια ολοκληρωμένη γκάμα από θήκες και τσάντες υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς! Πιο συγκεκριμένα:

  • Θήκες προστασίας από ανθεκτικό υλικό σε συνδυασμό με την απαλή εσωτερική επένδυση χαρίζουν αξιόπιστη ασφάλεια στις compact digital cameras και στα αξεσουάρ τους.
  • Τσάντες μεταφοράς για DSLR και action cameras, με ενισχυμένη επένδυση και επιπλέον εσωτερικές και εξωτερικές θήκες, που προσφέρουν επαγγελματική προστασία και τακτοποιημένη οργάνωση για την φωτογραφική μηχανή, τους φακούς αλλά και για πληθώρα αξεσουάρ.
  • Backpack σακίδια που σας δίνουν τη δυνατότητα με τη λειτουργική κατασκευή τους να προστατεύετε και να μεταφέρετε με άνεση όπου και αν βρίσκεστε όχι μόνο τον φωτογραφικό σας εξοπλισμό αλλά και τις αγαπημένες σας ηλεκτρονικές συσκευές όπως Laptop, Tablets κα.
  • Βαλίτσες ιδανικές για τον σύγχρονο φωτογράφο που ταξιδεύει συνεχώς. Οι επενδυμένες λαβές, τα προσαρμοζόμενα διαχωριστικά, οι ειδικές θήκες για ηλεκτρονικές συσκευές και τα ανθεκτικά ροδάκια διευκολύνουν την μεταφορά του πολύτιμου εξοπλισμού ανεξάρτητά από τις συνθήκες και τη διάρκεια του ταξιδίου του.