Με το Skroutz Store, o καθένας μπορεί να δημιουργήσει το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα, γρήγορα και εύκολα, ξεκινώντας άμεσα online πωλήσεις!

skroutzstoreTo μόνο που εναπόκειται στον χρήστη είναι το αντικείμενο των πωλήσεων! Κατά τα άλλα, το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πρακτικά έτοιμο: Με απολύτως φιλικό περιβάλλον διαχείρισης, μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης, ασφαλείς συναλλαγές (κρυπτογράφησης SSL) και χαμηλό κόστος, ένα καινούργιο e-shop μπορεί να αποκτήσει οντότητα μέσα σε 10 λεπτά, μ’ ένα κλικ στη διεύθυνση http://www.skroutzstore.gr.


Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που καθιστούν μοναδικό το νέο περιβάλλον είναι:

  • απλή και γρήγορη εγγραφή
  • εύκολη διαχείριση καταλόγου
  • έξυπνη προσθήκη προϊόντων
  • μαζικές μετατροπές
  • ειδικά «εργαλεία» Skroutz


Για την συμμετοχή στο Skroutz store, υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από 4 πακέτα:

  • GOLD: συνδρομή €120 /μήνα με δυνατότητα καταχώρησης έως και 5000 προϊόντων
  • PRO: συνδρομή €60 /μήνα με δυνατότητα καταχώρησης έως και 1000 προϊόντων
  • BASIC: συνδρομή €25 /μήνα με δυνατότητα καταχώρησης έως και 100 προϊόντων
  • DEMO: συνδρομή δωρεάν, με δυνατότητα καταχώρησης 10 προϊόντων


Κάθε πακέτο προσφέρει διαφορετικές παροχές ενώ στα πακέτα GOLD & PRO υπάρχει έκπτωση επί της συμμετοχής στο skroutz.gr. Η συνδρομή είναι μηνιαία και η εξόφλησή της γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας. Αναβάθμιση της συνδρομής μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Η ηλεκτρονική διεύθυνση που παρέχεται στο e-shop είναι της μορφής: http://shopname.skroutzStore.gr, ενώ στα πακέτα Gold και Pro μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα domain names των συνδρομητών.


Το είδος της συνδρομή που πρέπει να διαλέξει ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να επιλεχθεί ανάλογα με το αντικείμενο της επιχείρησης. Η κύρια διαφορά μεταξύ των διαφορετικών πακέτων έγκειται στον όγκο του αποθηκευτικού χώρου καθώς και στο αριθμό των προϊόντων που επιτρέπει το σύστημα να εισαχθούν στο e-shop. Παράλληλα, για τους χρήστες που θα επιλέξουν την συνδρομή Skroutzstore Pro, παρέχεται έκπτωση στην ετήσια συνδρομή και του Skroutz.gr, ενώ για τους χρήστες που θα επιλέξουν την συνδρομή Skroutzstore Gold η συμμετοχή στο Skroutz.gr παρέχεται στο συνολικό κόστος του πακέτου για το χρονικό διάστημα που αυτό είναι ενεργό.


Αξίζει επίσης να επισημανθούν τα πιο κάτω χαρακτηριστικά της νέας υπηρεσίας:

  • Search Engine Friendly: Το SkroutzStore.gr έχει φτιαχτεί ώστε να είναι απόλυτα φιλικό σε όλες τις γνωστές μηχανές αναζήτησεις (Search Engine Friendly). H δομή της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος σας είναι τέτοια ώστε να βελτιώνει την αναγνώριση απο τις μηχανές αναζήτησης. Επίσης, με το που δημιουργείται ένα κατάστημα, το σύνολο των συνδέσμων καταχωρείται στις μηχανές αναζήτησης και στην συνέχεια ανανεώνεται καθημερινά ώστε να συμβαδίζει με το περιεχόμενο.
  • Στατιστικά: Όλα τα πακέτα υποστηρίζουν το Google Analytics, καθιερωμένο πλέον ως το πιο αξιόπιστο πακέτο συλλογής στατιστικών.
  • Εμφάνιση καταστήματος: Το SkroutzStore.gr προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από έτοιμα θέματα, τα οποία μπορείτε να παραμετροποιηθούν και να αλλάξουν κατά το δοκούν, χωρίς κάποιο επιπρόσθετο κόστος. Επί πλέον, οι designers του Skroutz μπορούν να δημιουργήσουν αποκλειστικά θέματα για ένα συγκεριμένο e-shop, με μοναδική επιβάρυνση το κόστος παραγωγής.


Η εταιρεία SKROUTZ AE, μέλος του Ομίλου Εταιριών DIONIC, έχει ως βασικό αντικείμενο την επέκταση και εξέλιξη των δυνατοτήτων της μηχανής αναζήτησης www.skroutz.gr, αλλά και την εμπορική εκμετάλλευσή της. Τις δραστηριότητες της εταιρείας συμπληρώνουν η παροχή υπηρεσιών διαδικτύου, όπως η δημιουργία και εμπορική εκμετάλλευση διαδικτυακών portals.