Η ASUS παρουσιάζει τις κάρτες γραφικών της σειράς EAH4770, τις πρώτες κάρτες στον κόσμο με τεχνολογία Voltage Tweak για απόδοση καλύτερη έως και 35%.

asus_eah4770_512

Μετά την επιτυχία που γνώρισαν οι κάρτες της σειράς EAH4890, η ASUS, ο κατασκευαστής που βρίσκεται στην παγκόσμια πρωτοπορία όσον αφορά στις κάρτες γραφικών υψηλής ποιότητας, παρουσίασε τη νέα σειρά ASUS EAH4770, η οποία επίσης αξιοποιεί την επαναστατική τεχνολογία Voltage Tweak.

Η προηγμένη αυτή τεχνολογία αιχμής, μέσω της εφαρμογής SmartDoctor, εξασφαλίζει στους χρήστες τη δυνατότητα να αυξάνουν την τάση λειτουργίας της GPU απολαμβάνοντας έτσι βελτιωμένη απόδοση, η οποία στην περίπτωση της EAH4770 TOP φτάνει έως το εκπληκτικό + 35 %.

Οι κάρτες της σειράς ASUS EAH4770 Series αποδεικνύουν στην πράξη ότι η υψηλή απόδοση μπορεί να συνυπάρχει με την προσιτή τιμή χωρίς κανένα συμβιβασμό, αφού τις συνοδεύει ό,τι πιο σύγχρονο στις τεχνολογίες GPU όπως το στάδιο παραγωγής στα 40nm, η δυνατότητα υποστήριξης γραφικών DirectX 10.1, η υποστήριξη του HDMI 1.3, η τεχνολογία CrossFireX και Stream.

Έως και 35% Αύξηση της Απόδοσης με την Τεχνολογία Voltage Tweak

Εξοπλισμένες με την τεχνολογία Voltage Tweak και με την εφαρμογή SmartDoctor, οι κάρτες EAH4770 TOP/HTDI/512MD5 της ASUS μπορούν να ανεβάσουν την τάση λειτουργίας της GPU από το 0.95V στο 1.2V, καθώς και να αυξήσουν τις συχνότητες χρονισμού, της μεν GPU από τα 800MHz στα 971MHz, της δε μνήμης από τα 3400MHz στα 4600MHz*. Τέτοια αναβάθμιση στην απόδοση δεν έχει προηγούμενο, γεγονός που αποτυπώνεται στο σκορ που επιτυγχάνει η EAH4770 στη δοκιμασία 3DMark Vantage Extreme Preset, το οποίο ανεβαίνει από το 3053 στο 4147 – μια απίστευτη βελτίωση στην ταχύτητα κατά 35%, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη κάρτα αναφοράς **.

Οι Gamers μπορούν πλέον να νιώσουν την αδρεναλίνη τους να ανεβαίνει καθώς απολαμβάνουν μεταξένια γραφικά εξαιρετικού ρεαλισμού – κάτι που μόνο η ASUS EAH4770 TOP μπορεί να προσφέρει.

Εφαρμογή SmartDoctor για το πιο Ισχυρό Overclocking

To SmartDoctor της ASUS είναι μια κορυφαία εφαρμογή overclocking η οποία, σε συνδυασμό με την τεχνολογία Voltage Tweak, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ρυθμίζουν χειροκίνητα την τάση λειτουργίας της GPU των καρτών της σειράς EAH4770.

Με λίγα, απλά κλικ οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν την τάση λειτουργίας και την απόδοση της κάρτας τους, χωρίς να χρειάζεται να ξαναφορτώσουν το BIOS, διατρέχοντας τον κίνδυνο να προξενήσουν κάποια ζημιά στην κάρτα και χωρίς να πρέπει να ψαχουλεύουν στα τυφλά για να βρουν το κουμπί του overclocking στο πίσω μέρος του υπολογιστή τους.

Τεχνολογία ATI Stream

Η σειρά EAH4770 ενσωματώνει, εκτός των άλλων και την τεχνολογία ATI Stream, η οποία αξιοποιεί την τεράστια υπολογιστική ισχύ των επεξεργαστών γραφικών της AMD για να προσφέρει νέες δυνατότητες στην επεξεργασία βίντεο και την απόδοση γραφικών (graphics rendering), πέρα από τα παραδοσιακά σενάρια χρήσης. Έτσι έχουμε πιο ισορροπημένες πλατφόρμες, ικανές να τρέχουν γρηγορότερα από ποτέ, εφαρμογές με μεγάλες απαιτήσεις όσον αφορά στην υπολογιστική ισχύ. Με τη δημιουργία ενός πλήρους συστήματος ATI Stream, στο οποίο περιλαμβάνονται οι εφαρμογές, το λογισμικό και τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για την εξασφάλιση υψηλών επιδόσεων, η AMD και η ASUS, ο καλύτερος συνεργάτης της, είναι σε θέση να μετατρέψουν σε πραγματικότητα το όραμα για την επιτάχυνση διαφόρων εφαρμογών, με τρόπο οικονομικά προσιτό.

Σημειώσεις:

* Για κάποιες από τις κάρτες η default τάση λειτουργίας της GPU είναι 1.0V.

** Configuration Υψηλής Απόδοσης:

PCI-Express 16X

MB: ASUS Maximus Extreme Rev: 2.00 BIOS: 0802

CPU: Intel CoreTM2 Extreme 3.00GHz (QX9650)

Μνήμη: 2048MB (DDR3 APACER 1333 1024M * 2)

HDD: WD SATAII 300 1600AAJS

DVD-ROM: LG DVD-GSA-H55N

– Η δυνατότητα Overclocking ενδέχεται να μεταβάλλεται, όταν χρησιμοποιούνται διαφορετικές κάρτες.

– Το αποτέλεσμα στο τεστ 3DMark Vantage επιτεύχθηκε με χρησιμοποίηση του Extreme Preset.