Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τη SAP για την ενσωμάτωση της ψηφιακής τεχνολογίας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ο ρόλος της ψηφιακής οικονομίας στη σύγχρονη επιχείρηση είναι ιδιαίτερα σημαντικός και σ’ αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, οι εταιρίες καλούνται να προσαρμοστούν, και να υιοθετήσουν νέες τεχνολογίες προκειμένου να συνεχίσουν να λειτουργούν αποτελεσματικά. Στο πλαίσιο αυτό, η SAP Hellas  και οι συνεργάτες της, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Αναπτυσσόμενης Επιχείρησης» την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο The MET Hotel, στη Θεσσαλονίκη που στόχο έχει να παρουσιάσει πώς οι ψηφιακές, καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η SAP,  εξασφαλίζουν επιτυχή λειτουργία και αποτελεσματικότητα στην πορεία των εταιριών προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Στην εκδήλωση, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Β. Ελλάδας και στελέχη της SAP θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις του ψηφιακού κόσμου, μέσα από πρακτικά παραδείγματα και case studies δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λύσεις που μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχημένη λειτουργία μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων τους.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε η SAP σε συνεργασία με την IDC, οι μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει την ψηφιακή τεχνολογία, παρουσιάζουν ταχύτερη ανάπτυξη σε σύγκριση με εκείνες που δεν έχουν προχωρήσει σε αντίστοιχη ενσωμάτωση. Τα στοιχεία προέρχονται από μελέτη στην οποία συμμετείχαν 3.210 στελέχη από 11 χώρες, οι οποίοι εργάζονται σε αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Η μελέτη καταδεικνύει ότι αυτές οι επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο κατανοούν και επωφελούνται από την αξία του ERP, των Αnalytics, του  CRM και του Cloud για την καλύτερη λειτουργία τους, αλλά και για να ανταγωνιστούν τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

apple-sap

Η SAP διαθέτει μια σειρά από καινοτόμες λύσεις ειδικά σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων διαθέσιμες on premise ή στο cloud. Το λογισμικό της SAP καλύπτει όλο το εύρος δραστηριοτήτων μιας επιχείρησης απλοποιώντας τις διαδικασίες σε επίπεδο ERP, HR, ηλεκτρονικού εμπορίου, ανάλυσης, αναφοράς κ.ά.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη της Βορείου Ελλάδας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και καινοτομίας και να κατανοήσουν πώς οι αλλαγές αυτές μπορούν να λειτουργήσουν προς όφελος της επιχείρησής τους.

Η είσοδος είναι χωρίς χρέωση με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής στο:https://events.sap.com/gr/120187-1-innovation-day/en/registration.aspx