Τη δυνατότητα να αγοράσουν την εφαρμογή ή το περιεχόμενο που επιθυμούν από το Google Play, με απευθείας χρέωση στο λογαριασμό του κινητού τους, δίνει πρώτη στους πελάτες της η  Cosmote, σε συνεργασία με την Google.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Οι πελάτες της  Cosmote κλικάρουν το Google Play στο AndroidTM Smartphone ή Tablet τους και στη συνέχεια επιλέγουν ως τρόπο πληρωμής την χρέωση στο λογαριασμό τους  Cosmote κινητής. Έτσι μπορούν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να κατεβάσουν εφαρμογές & παιχνίδια, να διαβάσουν ebooks, εφημερίδες & περιοδικά, να δουν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές ή να ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν πιστωτική κάρτα. Όλες οι αγορές1 θα εμφανιστούν στον επόμενο λογαριασμό τους.

cosmote-google-play

Η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη για συνδρομητές συμβολαίου & καρτοσυμβολαίου κινητής  Cosmote και για συνδρομητές επαγγελματικών προγραμμάτων κινητής  Cosmote που έχουν ατομικό λογαριασμό ή την υπηρεσία  Cosmote Mobile Split Bill.

«Στην  Cosmote εστιάζουμε καθημερινά στη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη και στην αποτελεσματική εξυπηρέτησή του. Η συνεργασία μας με την Google δίνει στους πελάτες μας περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία στις αγορές τους, καθώς για πρώτη φορά στην Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το περιεχόμενο που επιθυμούν από το Google Play χρεώνοντας απευθείας το λογαριασμό του κινητού τους», δήλωσε σχετικά ο κ. Σπύρος Λούρος, Διευθυντής Digital Transformation & Consumer New Business Development του Ομίλου ΟΤΕ.