Στις 20 Μαΐου 2009 διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά, το ERP Forum, μία ανοικτή ημερίδα για λύσεις πληροφορικών συστημάτων ERP στο ‘Ίδρυμα Ευγενίδου.

erp-event
Τo ERP Forum 2009, θα ξεκινήσει με τις κύριες παρουσιάσεις, με προσκεκλημένους  ομιλητές από τις ‘Ψηφιακές Ενισχύσεις’ και την Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης. Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση στελεχών πληροφορικής με συμμετοχή του κοινού με τίτλο ERP: Πού βρίσκουμε τους πόρους;’, με συντονιστή το δημοσιογράφο Γιάννη Ριζόπουλο, καθώς και παρουσιάσεις από τις σημαντικότερες εταιρείες πληροφορικής, που αναπτύσσουν και υλοποιούν συστήματα  ERP. Το ERP Forum θα κλείσει με εισήγηση από την ‘Κοινωνία της Πληροφορίας’ για την ανάγκη ERP στο Δημόσιο, καθώς και με την τελική ανοικτή συζήτηση με το κοινό με τίτλο ‘Και η ΜΜΕ θέλει το ERP της’.

Στόχος της ημερίδας είναι η άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις λύσεις ERP, που υπάρχουν σήμερα και για τα πολλαπλά οφέλη τους στη σύγχρονη  επιχείρηση. Το ERP Forum 2009, απευθύνεται τόσο στις μεγάλες, όσο και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προσφέροντας ένα βήμα διεπιχειρηματικής επικοινωνίας και εξοικείωσης με το χώρο του ERP.

Την ημερίδα τιμούν ως Χορηγοί και Υποστηρικτές οι εταιρίες: ALPHA BANK, ATC, EPICOR, ENTERSOFT, MICROSOFT, SAP, SOFTONE, ATHENTIS, LAWSON και SOFTECON. Υποστηρικτές Media : adsl.gr, capital.gr, CHANNEL PARTNER, dte, ICT PLUS, ITPRO, ΚΕΡΔΟΣ, ne.o, NETWEEK, NetFax, ONLINE, PCWORLD, RETAIL TECHNOLOGY, TECHPRESS.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημερίδας, θα λειτουργεί εκθεσιακός χώρος παρουσίασης των Χορηγών και Υποστηρικτών.

Οργανωτής της ημερίδας είναι η ORIGINA A.E., με πολύχρονη εμπειρία στην αποτελεσματική προβολή των υπηρεσιών του χώρου της πληροφορικής καθώς και στο χώρο των συνεδρίων.

Η συμμετοχή στο ERP Forum 2009 είναι δωρεάν. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ηλ.διεύθυνση: www.expodata.gr/erpforum