Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του 5ου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου μπάσκετ, απέστειλε η Alpha Copy/Nokia.


Η Alpha Copy / Nokia, υποστηρικτής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Euroleague Final Four 2009, συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Έπειτα από ένα συναρπαστικό αγώνα, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 5ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στην ιστορία της ομάδας επικρατώντας επί της αντιπάλου του ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τελικό σκορ 73-71.

Με την κατάκτηση του Κυπέλλου την Κυριακή 3η Μαΐου επιβεβαιώνεται η κυρίαρχη θέση του Παναθηναϊκού στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 5η φορά, δύο χρόνια μετά τη μεγάλη αναμέτρηση του μέσα στο ΟΑΚΑ. Από το Βερολίνο, ο Παναθηναϊκός έκανε όλους τους Έλληνες φίλαθλους υπερήφανους για τις αξέχαστες στιγμές του συγκλονιστικού αγώνα στο κατάμεστο γήπεδο Ο2 World, με κορυφαίο στιγμιότυπο τη σκέψη των πρωταθλητών και τις επευφημίες των οπαδών.  Επίσης με την πρωτιά αυτή, ο  Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αριθμεί πλέον 7 τίτλους Ευρωλίγκα στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός η Alpha Copy / Nokia, πρόβαλε τα 200 σημεία εξυπηρέτησης ALPHA COPY / NOKIA Stores με το λογότυπο  ACNStores σε Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία, FYROM και Αλβανία, μια χορηγία που επιβεβαιώνει τη στήριξη μακροχρόνιων δράσεων που αφορούν στον Αθλητισμό, στη Νεολαία και στον Πολιτισμό.

Τα συνεχώς αναβαθμιζόμενα σημεία εξυπηρέτησης  ACNStores, προσφέρουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να γνωρίσει το σύνολο των προϊόντων Nokia, τις νέες πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες και παράλληλα τον εκπαιδεύουν για όλα τα κριτήρια επιλογής των προϊόντων που καλύπτουν εξατομικευμένα τις ανάγκες του σε όλες τις κατηγορίες. Με αυτόν τον τρόπο στα ACNStores παρέχεται εξειδίκευση και ποιοτική εξυπηρέτηση στον καταναλωτή μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις κινητής τηλεφωνίας.

Ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia, κύριος Σ.Ι. Κωνσταντινίδης, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου δήλωσε:

«Για τη μοναδική αυτή Ευρωπαϊκή πρωτιά, που μας χαρίζει για 5η φορά στην ιστορία της η ομάδα, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού, κύριο Παύλο Γιαννακόπουλο, στον προπονητή, κύριο Ζέλικο Ομπράντοβιτς,  στον νέο αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Διαμαντίδη και σε όλους τους παίκτες για τον αξέχαστο αυτό αγώνα. Αισθανόμαστε την ανάγκη, όλοι εμείς στην Alpha Copy / Nokia να ευχαριστήσουμε τον Παναθηναϊκό για τις συγκινήσεις και τις διεθνείς διακρίσεις που μας προσφέρει, κάνοντας μας υπερήφανους ακόμη μια φορά με την κατάκτηση του κορυφαίου διασυλλογικού θεσμού στο μπάσκετ. Ευχόμαστε στην ομάδα του Παναθηναϊκού να συνεχίσει να  αγωνίζεται με το ίδιο  πάθος και να μας χαρίσει στο εγγύς μέλλον ακόμη περισσότερες στιγμές υπερηφάνειας και χαράς.»