H Posiflex, ηγέτης στο χώρο των POS λύσεων, βραβεύτηκε με Red Dot Award για το προϊόν POS HS-3510W.

Η Posiflex Technology Inc., παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό και την κατασκευή POS λύσεων, τιμήθηκε από το διεθνούς φήμης βραβείο Red Dot Award: ‘’Σχεδιασμός Προϊόντος 2016’’ για το all-in-one POS HS-3510W.

Το καινοτόμο και κομψού σχεδιασμού τερματικό HS-3510W, διαθέτει οθόνη touch 10 ιντσών, ενσωματωμένο θερμικό εκτυπωτή 3 ιντσών και προαιρετικά προσφέρει 2D barcode scanner, Wi-Fi, MSR, RFID και οθόνες πελάτη (customer displays) διαφόρων ιντσών. Λόγω του μικρού μεγέθους του μπορεί να τοποθετηθεί σε θέσεις με περιορισμένο χώρο, σε καταστήματα λιανικής, ξενοδοχεία, τράπεζες.

posiflex

Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Posiflex Technology, σχολίασε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δεχτούμε αυτό το βραβείο αναγνωρισμένου κύρους για το POS HS-3510W, μετά την περσινή μας αναγνώριση για το mobile POS, ΜΤ-4008. Αυτό το βραβείο αποτελεί μια απόδειξη για τους παγκόσμιας κλάσης σχεδιαστές μας και τη δέσμευσή μας όσον αφορά τη συνεχή τεχνολογική ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό των POS λύσεων. Το POS HS-3510W αποτελεί ακόμη ένα παράδειγμα του γεγονότος ότι η Posiflex οδηγεί προς τα εμπρός την αγορά POS και θέτει νέα πρότυπα, που παρέχουν άριστες επιδόσεις και άρτιο σχεδιασμό”.

Η CPI είναι η επίσημη αντιπρόσωπος ολοκληρωμένων λύσεων POS της Posiflex στην Ελλάδα και η προϊοντική της γκάμα διατίθεται από το δίκτυο συνεργατών της.