Τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το νέο Sid Meier’s Civilization VI στα PC, έξι χρόνια μετά το Civilization V.

Η Firaxis Games γιόρτασε την επέτειο των 25 χρόνων του Civilization, ανακοινώνοντας το έκτο κεφάλαιο της σειράς με το όνομα “Civilization VI”. Ο νέος Turn-Based Strategy τίτλος αναμένεται να λανσαριστεί παγκοσμίως στις 21 Οκτωβρίου, αποκλειστικά για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το game θα “κουβαλάει” όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς, όπως επίσης και διάφορα updates του gameplay. Οι παίκτες θα συναντήσουν δυνατό multiplayer, νέους τρόπους για να αναπτύξουν τον πολιτισμό τους και τον απόλυτο έλεγχο του “προσωπικού” τους.

Στο Sid Meier’s Civilization VI θα παρακολουθείτε τις πόλεις να επεκτείνονται στο χάρτη και τις ξεχωριστές μονάδες να ενώνονται σε ένα tile. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι αυτή τη φορά, δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στη διπλωματία…

CivilizationVI-3

“Το Civilization VI βασίζεται στα προηγούμενα Civilization games, ενώ παράλληλα έχουμε προσθέσει πολλά συναρπαστικά νέα στοιχεία. Η οπτική παρουσίαση του παιχνιδιού είναι εμπνευσμένη από τους χάρτες και τα εργαλεία της εποχής της εξερεύνησης και έχουμε κάνει αρκετές βασικές αλλαγές στο gameplay, όπως οι επεκτάσεις των πόλεων και η ενεργή έρευνα. Οι αλλαγές αυτές συνθέτουν μια εντελώς μοναδική εμπειρία, η οποία ωστόσο παραμένει πιστή σε αυτό που κάνει τη σειρά Civilization τόσο ξεχωριστή”, σχολιάζει ο lead designer του τίτλου, Ed Beach.

Το νέο game αναμένεται να κυκλοφορήσει στην τιμή των 59.99€ και πέρα από τη βασική έκδοση, θα υπάρχει και η Digital Deluxe edition με κόστος 80 ευρώ.

Απολαύστε το official trailer: