Crysis, με πιάνει crysis

Το Crysis απαιτεί να αγοράσουμε νέο PC για να απολαύσουμε τα καλύτερα γραφικά που έχουμε δει ποτέ σε videogame!

CrysisΜια φορά κάθε τρία χρόνια, ένα παιχνίδι αρπάζει τους gamers από τα μαλλιά και τους πετάει σε μια νέα εποχή gaming, αφήνοντας τους με το στόμα ανοιχτό και το πορτοφόλι άδειο, καθώς αναγκάζονται να αγοράσουν νέο PC. Αυτό ακριβώς κάνει και το Crysis, δημιούργημα της EA και της Crytek. Τα γραφικά του αποτελούν μια πρόγευση για τα παιχνίδια που ακολουθούν στο μέλλον, καθώς εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες ενός σύγχρονου PC. Θα χρειαστείτε, βέβαια, ένα πανίσχυρο σύστημα που να μπορεί να στηρίξει πλήρως τα DirectX10 (π.χ. Quad Core επεξεργαστή, 4GB RAM και κάρτα γραφικών της τάξεως της 8800) προκειμένου να απολαύσετε το game σε ανάλυση 1920x1200. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, πως παίζοντας το Crysis έστω σε DirectX9 με ένα ελαφρώς υποδεέστερο μηχάνημα δεν αποτελεί μια μοναδική εμπειρία.

Το Single Player Campaign διεξάγεται στο κοντινό μέλλον, όπου ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα δεν έχουν και τις φιλικότερες των σχέσεων… Ένα μυστηριώδες εξωγήινο σκάφος προσεδαφίζεται στη Γη και αποτελεί ξαφνικά ένα ανεκτίμητο λάφυρο που διεκδικούν και οι δυο παρατάξεις. Εσείς παίρνετε το ρόλο ενός επίλεκτου commando, εξοπλισμένου με την υψηλής τεχνολογίας στολή Nanosuit, η οποία σας επιτρέπει κάθε στιγμή να επιλέγετε τι πλεονέκτημα σας προσφέρει, π.χ. να γίνεστε αόρατοι, να αποκτάτε μέγιστη δύναμη ή μέγιστη ταχύτητα. Τα όπλα σας είναι πλήρως παραμετροποιήσιμα με σκόπευτρα, σιγαστήρες κλπ, ώστε να μπορείτε να αποφασίζετε κάθε φορά την κατάλληλη τακτική δράσης. Αν και οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι, οι τρόποι προσέγγισης και εξουδετέρωσης είναι πολυάριθμοι, με μοναδικό περιορισμό την εφευρετικότητά σας. Δεν υπάρχει τίποτα στο εξαιρετικά σχεδιασμένο περιβάλλον που να μην μπορείτε να καταστρέψετε.

Μπορείτε, για παράδειγμα, να γαζώσετε έναν κορμό δένδρου και να το δείτε να πέφτει πάνω σε ένα αντίπαλο τζιπ, ανατινάζοντάς το! Παράλληλα, δύο multiplayer εμπειρίες, ολοκληρώνουν το αξιόλογο gameplay. Το PowerStruggle είναι ένα νέο, ομαδικό multiplayer mode όπου οι παίκτες πρέπει να συνεργάζονται και να δουλεύουν στρατηγικά με σκοπό να συλλέγουν ύλες και πόντους σε ολόκληρο τον χάρτη ώστε να κερδίσουν τη μάχη για την πυρηνική τεχνολογία. Tο Instant Action είναι το παραδοσιακό deathmatch για τους κλασικούς fist person shooters οπαδούς.

Τέλος, ο CryENGINE 2 Sandbox Editor συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο και αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία σχεδιασμού της αγοράς, ιδανικό για όσους έχουν την υπομονή να χτίσουν τις δικές πίστες.

ΣΥΣΤΗΜΑ

PC

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΡΑΦΙΚΑ: 10

ΗΧΟΣ: 9

GAMEPLAY: 8,5

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 9

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 9

ΔΙΑΘΕΣΗ

EA Hellas