Απολαύστε αναλυτικά τα επερχόμενα DLCs του Star Wars Battlefront και το περιεχόμενο του season pass , όπως ανακοινώθηκαν από την ΕΑ.

Η ΕΑ έδωσε στη δημοσιότητα το επερχόμενο περιεχόμενο του season pass του Star Wars: Battlefront, καθώς και τα δωρεάν DLCs. Οι gamers του τίτλου θα απολαύσουν δωρεάν περιεχόμενο που περιλαμβάνει νέους χάρτες για τα multiplayer και Missions modes, καθώς και Private Matches, νέα Hero skins κ.α.

star-wars-battlefront-_4-17_aΤο  δωρεάν περιεχόμενο θα προστεθεί από τις 27 Ιανουαρίου στο game και θα περιλαμβάνει τα εξής:

– The Tatooine Survival map: Ο χάρτης υποστηρίζει πλέον τα Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt, και Heroes vs Villains multiplayer modes, και ονομάζεται Raider Camp.

– New Hoth-themed outfits για τους Luke Skywalker και Han Solo, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για όλους στο Hoth: αυτές οι προσθήκες ξεκλειδώθηκαν με την ολοκλήρωση του Heroes’ Holiday community mission τον περασμένο μήνα.

– Private Matches – Daily Challenges – Community Events: Σκοός τους η συσπείρωση της κοινότητας μέσω στόχων και objectives, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους παίκτες να αποκτήσουν credits και unlocks ακόμα πιο γρήγορα.

– Overall balancing tweaks – για όπλα και multiplayer modes.

maxresdefault123

Τον Φεβρουάριο αναμένεται νέο δωρεάν περιεχόμενο, όπως νέα Survival mission στον Hoth και νέο Hoth multiplayer map που θα υποστηρίζει μεγαλύτερα game modes. Σε αυτά τα modes περιλαμβάνονται τα Walker Assault, Supremacy, Fighter Squadron και Turning Point. Το τελευταίο θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χάρτες που υποστηρίζουν τα Walker Assault και Supremacy.

Τον ερχόμενο Μάρτιο, θα διατεθεί ένας νέος χάρτης για τον Endor που θα υποστηρίζει τα Walker Assault, Supremacy, και Turning Point modes, ενώ θα περιλαμβάνει έναν επιπλέον Tatooine Survival map.

Η λίστα με τα digital expansion packs για τους κατόχους του season pass:

– Star Wars Battlefront Outer Rim (Μάρτιος 2016)

– Star Wars Battlefront Bespin (Καλοκαίρι 2016) – Star Wars Battlefront Death Star (Φθινόπωρο 2016)

– Star Wars Battlefront Expansion Pack 4

– Χωρίς τίτλο (Αρχές 2017)