Γεφυρώνοντας το κενό ανάμεσα στην εμφάνιση και τις επιδόσεις, το ASUS W90 προσφέρει υψηλή απόδοση και στυλ, σε ένα εκπληκτικό πακέτο.

Asus W90

Asus W90

To ASUS W90 καινοτομεί στο σχεδιασμό και την κατασκευή των notebooks της σημερινής εποχής, με εμφάνιση που παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο με τις επιδόσεις. Συνδυάζοντας και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά, το W90 μπορεί να παρομοιαστεί με ένα σπορ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων, ένα αυτοκίνητο που προσφέρει στους χρήστες του απαράμιλλες επιδόσεις και ανυπέρβλητη γοητεία. Είτε πρόκειται για επαγγελματική, είτε για ψυχαγωγική χρήση, το W90 είναι το απόλυτο notebook για τον σύγχρονο καταναλωτή που θέλει να ξεχωρίζει και που γνωρίζει να εκτιμά τόσο το ιδιαίτερο design, όσο και τις επιδόσεις.


Σχεδιασμός που «μιλά απευθείας στην καρδιά»

Η πρώτη εντύπωση στο χρήστη δημιουργείται από το εντυπωσιακό κάλυμμα brushed αλουμινίου, το οποίο προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας και κύρους, ενώ ο σχεδιασμός της οθόνης υψηλής ευκρίνειας, τεχνολογίας ultra bright LCD, αποπνέει έναν αέρα τηλεόρασης υψηλής ποιότητας. Τα στυλιστικά αυτά χαρακτηριστικά πλαισιώνουν ένα σασί που διαθέτει λιτές και καθαρές γραμμές, ενώ τα ηχεία έχουν σχεδιαστεί όπως οι θυρίδες εισαγωγής αέρα ενός σπορ αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων. Το συνολικό αποτέλεσμα αυτών των σχεδιαστικών επιλογών περνά στους χρήστες την αίσθηση μιας μοναδική δύναμης, την οποία μόνον ο W90 μπορεί να προσφέρει.


Η ισχύς σε αριθμούς: Επιδόσεις γραφικών και σχεδιασμός μνήμης κορυφαίου επιπέδου

Εφοδιασμένος με την ισχύ της διπλής κάρτας γραφικών  ATI Mobility RadeonTM HD 4870 X2, το W90 είναι ικανό να εξασφαλίσει εξαιρετικές επιδόσεις γραφικών επιτυγχάνοντας την καλύτερη επίδοση για φορητό υπολογιστή στον κόσμο, όπως αποδεικνύεται από το εκπληκτικό σκορ 15.000 στη μέτρηση 3D Mark 2006. Το W90 προσφέρει επίσης τη δυνατότητα κι άλλων επιλογών  όσον αφορά την κάρτα γραφικών, είτε με την ATI® Mobility RadeonTM HD3850 X2, ή με την NVIDIA® GeForceTM 9800M GS. Το σύνολο συμπληρώνεται από μια ευρεία οθόνη υψηλής ευκρίνειας ultra bright LCD,  με διαγώνιο 18.4 ίντσες και κάδρο 16:9, που υποστηρίζει σήμα εισόδου Full HD1080p, εξασφαλίζοντας στο W90 μια εικόνα που πραγματικά καθηλώνει.

Το W90 αποτελεί, εκτός των άλλων, το πρώτο φορητό στον κόσμο το οποίο, χάρη στο σχεδιασμό 3 x SO-DIMM της μητρικής κάρτας, διαθέτει μνήμη RAM χωρητικότητας έως και 6GB, εφοδιασμένο με chipset τύπου DDR2-800. Η πολύ μεγάλη αυτή μνήμη, σε συνδυασμό με έναν επεξεργαστή Intel® CoreTM2 Duo, δίνει στο W90 την απαραίτητη δύναμη για να διεκπεραιώνει ταυτόχρονα πολλαπλές λειτουργίες. Οι δύο σκληροί δίσκοι, με χωρητικότητα που φτάνει μέχρι και το ένα terabyte, δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν περισσότερα και να αποθηκεύουν μεγαλύτερο αριθμό εγγράφων ή αρχείων multimedia.

Οι επιδόσεις του W90 όσον αφορά την αναπαραγωγή αρχείων Multimedia αποτελούν, σίγουρα, άλλο ένα δυνατό του χαρτί. Τα 6 ηχεία της Altec Lansing, με σχήμα που παραπέμπει στις θυρίδες εισόδου αέρα των σπορ αυτοκινήτων, αναπαράγουν το ηχητικό φορμά 5.1 μέσω πέντε ηχείων κι ενός ενσωματωμένου subwoofer, εξασφαλίζοντας έτσι πραγματικά μοναδικές ακροάσεις. Παράλληλα, το σύστημα DolbyTM Home Theater 2ης γενιάς συμπληρώνει τέλεια το σύνολο και φέρνει την ακουστική εμπειρία σε επίπεδα συμφωνικής απόλαυσης. Ο συνδυασμός των υψηλών δυνατοτήτων στην αναπαραγωγή εικόνας και ήχου, θέτει τις βάσεις για διασκέδαση υψηλών προδιαγραφών, μέσω αρχείων υψηλής ανάλυσης.  O πλήρης έλεγχος των αρχείων βίντεο ή  μουσικής, των φωτογραφιών καθώς και πολλών άλλων τύπων multimedia, μπορεί να γίνει εύκολα μέσω του AI Touch Media, ενός εύχρηστου κέντρου ελέγχου, αποκλειστικότητα της ASUS, που βρίσκεται δίπλα από το πληκτρολόγιο του φορητού και συνδυάζει λειτουργίες hardware και software.


Υψηλές Επιδόσεις πέρα από κάθε όριο  – Turbo Gear

To  ASUS W90 είναι επίσης εξοπλισμένο με τη λειτουργία Turbo Gear, η οποία μας επιτρέπει να προχωρήσουμε σε overclock του συστήματος και να πετύχουμε αύξηση της απόδοσης μέχρι και 25 %*, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε την αναπαραγωγή μουσικής ή βίντεο, ταυτόχρονα με το παίξιμο παιχνιδιών ή με την περιήγηση στο διαδίκτυο.


Τεχνικές προδιαγραφές

Επεξεργαστής και μνήμη  Cache Intel® CoreTM2 Duo processor T9600 / T9400 / P8600 / P8400

Intel® X38 + ICH10R Chipset, FSB=1066 MHz

Λειτουργικό σύστημα Microsoft® Vista 64 bit SP1 Premium
Κύρια μνήμη DDR2 800MHz, up to 6GB, 3xSO-DIMM slots support
Οθόνη – 18.4″ widescreen HD ultra-bright LCD display (W90Vp/W90Vn)

– 17″ widescreen WUXGA ultra-bright LCD display (W90V)

Κάρτα γραφικών – Τεχνολογία ATI CrossFireXTM με  ATI Mobility RadeonTM HD 4870 graphics, GDDR3 1024MB VRAM (W90Vp)

– NVIDIA GeForce 9800M GS, GDDR3 1024MB VRAM (W90Vn)

– Τεχνολογία ATI CrossFireXTM με ATI Mobility RadeonTM HD 3850 graphics, GDDR3 1024MB VRAM (W90V)

Σκληρός δίσκος 320 + 320GB / 250 + 250GB / 500 + 500GB (5400rpm)
Οπτικό Drive Blu-ray Combo/ DVD Super Multi DL
Video Camera 2.0M Pixels Auto Focus Webcam
Θύρες επικοινωνίας – 802.11 Draft N wireless connection

– BlueTooth 2.1+EDR

– 10/100/1000 Mbps Ethernet

– 56k Modem

Audio Ηχεία 5.1 καναλιών της Altec Lancing (με subwoofer),

2nd Generation DolbyTM Home Theater

Interface – 1 x HDMI

– 1 x E-SATA

– 4 x USB 2.0

– IEEE 1394

– VGA-out (D-Sub)

– Headphone (SPIDIF)

– Mic-in

– 8 in 1 Card Reader

– 1 x Express Card

– 1 x CIR

– RF-in (w/ TV SKU)

– 1 x Modem jack (RJ11)

– 1 x LAN port (RJ45)





*Οι μετρούμενες επιδόσεις στην πραγματικότητα διαφέρουν, καθώς εξαρτώνται από τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος κι από τη χρήση.

* Ανάλογα με τη διαμόρφωση του συστήματος και τη χρήση.