Η Viva Payments σας δίνει την ευκαιρία να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματός σας σε επιλεγμένα Viva Wallet Spots.

Εξόφληση τελών κυκλοφορίας, αλλά και επιπλέον 300 λογαριασμών, μπορεί κάποιος να κάνει σε επιλεγμένα πρατήρια EKO, BP ή Shell, στα καταστήματα Media Markt, Seven Spots, Reload Stores, στα My Market και τα πάρκινγκ Cityzen.

Ο πελάτης βρίσκει το κοντινότερο σε αυτόν κατάστημα μέσω του vivawallet.com ή της εφαρμογής Viva Wallet App, δίνει στο ταμείο τα στοιχεία που θα του ζητηθούν και εξοφλεί τα τέλη κυκλοφορίας του λαμβάνοντας τη νόμιμη απόδειξη γρήγορα και χωρίς να περιμένει σε ουρές.

Στα Viva Wallet Spots, εκτός από τα τέλη κυκλοφορίας, ο καταναλωτής μπορεί επίσης να εξοφλήσει τις οφειλές του σε εταιρίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας (ΟΤΕ, Cosmote, Vodafone, Wind κ.α.), ενέργειας και ύδρευσης (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΔΕΥΑ κ.α.), στο δημόσιο (e-παράβολο, βεβαιωμένες οφειλές ΔΟΥ, εργόσημο, φόρο εισοδήματος, ΦΠΑ), σε ασφαλιστικά ταμεία (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΤΣΑΥ), να πληρώσει τα τέλη διοδίων, υποχρεώσεις προς Δήμους, ασφαλιστικές εταιρείες κ.ά.

VivawalletSpotsΕπίσης, στα σημεία αυτά, ο καταναλωτής μπορεί να εξοφλήσει το σύνολο των εμπόρων που συνεργάζονται με την Viva Payments, να κάνει κράτηση και πληρωμή με μετρητά σε όλες τις υπηρεσίες του Viva.gr (αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά, θεάματα, ξενοδοχεία, ασφάλειες αυτοκινήτων) αλλά και να ανανεώσει το χρόνο ομιλίας του καρτοκινητού του. Τέλος, μπορεί να φορτίσει το Viva Wallet του, αγοράζοντας έναν κωδικό Viva e-money.

Η Viva Payments αποτελεί Ίδρυμα Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος, με σκοπό την παροχή Υπηρεσιών Πληρωμών στο σύνολο των χωρών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (σύνολο 31 χώρες). Η πλατφόρμα πληρωμών της Viva Payments διαθέτει τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις που επιβάλλονται από τους Διεθνείς Οργανισμούς ( πχ PCI DSS κα) και εφαρμόζει όλα τα σύγχρονα πρότυπα ασφάλειας συναλλαγών.