Με μόλις 7,7 χιλ. πάχος και πεντάρα οθόνη LCD, το Huawei P8 Lite εκπλήσσει ευχάριστα! Το είχαμε στα χέρια μας από το “Γερμανό” και σας το παρουσιάζουμε…

P8 Lite 24_Με minimal σχεδιασμό -μόλις 7,7 χιλιοστά πάχος- και design με καθαρές γραμμές, το Huawei P8 Lite έχει καταγωγή από την Κίνα, αλλά δεν μένει εκεί. Ταιριάζει άψογα στην παλάμη σας και εκπλήσσει με τις επαγγελματικές κάμερες, τον οκταπύρηνο επεξεργαστή και τις επιδόσεις του.


Πατήστε πάνω στη μεγάλη οθόνη LCD των 5 ιντσών και απολαύστε εικόνα ανάλυσης 1280 x 720 pixels που χαρίζει χρώματα ζωντανά και φωτεινά.

 

Χάρη στην 13MP οπίσθια κάμερα με Autofocus, HDR και Dual-LED flash, το Android smartphone σας αφήνει να εξερευνήσετε τον κόσμο της φωτογραφίας, ενώ η μπροστινή κάμερα (5MP) καθίσταται ιδανική για selfies. Άλλωστε, σε αυτό συμβάλλει και η έξυπνη λειτουργία Beauty Mode που σας επιτρέπει να αναδείξετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.


Ένα επιπλέον στοιχείο τους είναι η λειτουργία Full Focus και τα 10 επίπεδα ρυθμίσεων και φίλτρων χαρίζουν άποψη στα φωτογραφικά “κλικ” σας.

 

To προσιτό P8 Lite, με μνήμη RAM 2GB, τρέχει με έναν οκταπύρηνο 64-bit Kirin 620 επεξεργαστή που φτάνει τα 1,2 GHz και υποστηρίζει -πέρα από HDR φωτογραφία- δίκτυο 4G LTE Cat4 με ταχύτητες κατεβάσματος που φτάνουν τα 150Mbps. Έτσι, μετατρέπεται στο “συνοδό” κάθε χρήστη που συνηθίζει να συνδέεται στα social media, να ενημερώνεται μέσω sites και να χειρίζεται εφαρμογές που απαιτούν ίντερνετ.

 

P8 Lite 11_Ωστόσο, ένα επαναστατικό στοιχείο, που το βάζει ψηλά στο βάθρο, είναι τα ηχεία που ξεπερνούν τα όρια των άλλων smartphones. Ο ενσωματωμένος θάλαμος ήχου, η τεχνολογία ενίσχυσης πολλαπλών συχνοτήτων ήχου και η HDR μείωση θορύβου αφήνουν τον ήχο να αναπαράγεται πεντακάθαρα. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι προσφέρει 16GB αποθηκευτικό χώρο, λύνοντας τα χέρια σας όσον αφορά το downloading παιχνιδιών, ταινιών, e-books κ.α.

 

Oθόνη
5 ιντσών, ΙPS LCD, ανάλυσης 1280 x 720 pixels, 16 εκατ. χρωμάτων
Λειτουργικό
Android 5.0 Lollipop + Huawei EMUI 3.1
Επεξεργαστής & RAM
Στο chipset HiSilicon Kirin 620 βρίσκεται Octa-core επεξεργαστής Cortex-A53 στα 1.2 GHz, μνήμη RAM 2 GB
Αποθηκευτικός χώρος
16 GB (επεκτάσιμη έως 128 GB με microSD)
Φωτογραφική
Πίσω κάμερα 13 MP με Dual-LED flash, μπροστινή 5 MP
Μπαταρία
Li-Ion 2200 mAh
Extras
Wi-Fi, Bluetooth 4.0 A2DP, A-GPS, Glonass, NFC, Dual SIM
Διαστάσεις
143 x 70,6 x 7,7 χιλ.
Βάρος
131 γρ.
Δίκτυο
4G LTE