Η LG Electronics σας καλεί να έρθετε «πρόσωπο με πρόσωπο» με το προηγμένο after sales support της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη και το «Face 2 Face Service».

LG Life's GoodΣτις εγκαταστάσεις της LG Electronics στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Θ. Χαρίση 78 και Κ.Καραμανλή, λειτουργεί ένα εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, στο οποίο ο ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί για την επί τόπου αποκατάσταση της βλάβης του κινητού τηλεφώνου του, για αγορά αξεσουάρ ή ακόμα και για αναβάθμιση λογισμικού.

Η νέα αυτή υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε κάθε πελάτη που προσέρχεται με το κινητό του τηλέφωνο στο «Face 2 Face Service» της εταιρείας και εγγυάται την άμεση εξέταση και επιδιόρθωσή του.

Προς το παρόν, μόνο οι Θεσσαλονικείς έχουν τη πολυτέλεια να επισκευάσουν απλά και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να απολαύσουν μία σύντομη περιήγηση στον εκθεσιακό χώρο των προϊόντων της LG Electronics. Πολύ σύντομα, η εταιρεία σκοπεύει να επεκταθεί και νοτιότερα διευρύνοντας σταδιακά τις κατηγορίες των προϊόντων για τις οποίες θα είναι διαθέσιμη η συγκεκριμένη υπηρεσία.

Η LG Electronics, εφαρμόζοντας τη νέα της εταιρική ταυτότητα, εστιάζει στην πλήρη κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών και πελατών της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά το motto της, Life’s Good!