Η LG συμμετέχει ως χορηγός στο συνέδριο “Hospitality.Νow!”, με το τμήμα επαγγελματικών λύσεων της να στηρίζει τον ελληνικό ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο.

LG sponsors Hospitality.Now_2H LG Electronics Hellas και το τμήμα LG Business Solutions χορήγησαν το συνέδριο τουριστικού ενδιαφέροντος “Hospitality.Now”, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 14 Μαΐου, στο Μαρούσι Plaza. Στο φετινό συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι παρευρισκόμενοι, που αποτελούνταν από φορείς του τουριστικού κλάδου, εκπροσώπους επιχειρήσεων και ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και στελέχη του κλάδου, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τις προοπτικές που υπάρχουν για τον κλάδο αυτή τη στιγμή στην αγορά.

 

Το ετήσιο συνέδριο “Hospitality.Now” εστίασε στο να αναδείξει τις βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές του Ξενοδοχειακού και του Τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα που έχουν στόχο να φέρουν στην επιφάνεια την προστιθέμενη αξία της ελληνικής φιλοξενίας. Στους σύνεδρους παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν πρότυπα case studies σχετικά με τη στρατηγική των συνεργασιών στον τουριστικό τομέα, την προοπτική της Ελλάδας για τη διαμόρφωση ενός ισχυρού εθνικού τουριστικού προϊόντος, την αξιοποίηση των υπηρεσιών ‘infotainment’ και των νέων τεχνολογιών και εναλλακτικών πηγών ενέργειας και τέλος τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές κατασκευές και ανακαινίσεις. Η διοργάνωση του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε από την Boussias Conferences και το περιοδικό ‘Hotel & Restaurant’.

 

Στο πλαίσιο του “Hospitality.Now”, ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, τοποθετήθηκε στην ομιλία του σχετικά με το θέμα του “Smart Hotel Infotainment & Energy Solutions”, που βρίσκεται υψηλά στην ατζέντα των σύγχρονων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων από την πλευρά του επιχειρηματικού και λειτουργικού ενδιαφέροντος. Επιπλέον, ο κ. Μαντάς επεσήμανε τα τεράστια περιθώρια για μείωση του λειτουργικού κόστους μέσα από τεχνολογίες, όπως η θέρμανση του νερού με μονάδες LG Hydrokit, με εξοικονόμηση 38% περισσότερης ενέργειας σε σύγκριση με την αμέσως επόμενη οικονομικότερη, ενώ παρουσίασε σύντομα τις ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις που προσφέρει η LG και ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων.

 

LG sponsors Hospitality.Now_1Ο κ. Μαντάς ανέφερε χαρακτηριστικά σχετικά με την παρουσία της LG: «Η LG και το Τμήμα LG Business Solutions κινούνται για περισσότερα από 10 χρόνια στην κατεύθυνση του σχεδιασμού καινοτόμων, ενεργειακά αποδοτικών προϊόντων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και παράλληλα μειώνουν το λειτουργικό κόστος. Θεωρούμε ότι η συμβολή των τουριστικών επιχειρήσεων και του ξενοδοχειακού κλάδου στην οικονομία της χώρας είναι πολύ σημαντική και για το λόγο αυτό στηρίζουμε τέτοιες δράσεις που βοηθούν έμπρακτα στην ανάπτυξη του ελληνικού Τουρισμού».

 

Παράλληλα, στο χώρο του συνεδρίου υπήρχε ένα booth της LG στο οποίοι οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την τηλεόραση ξενοδοχειακού τύπου LG Pro:Centric Hotel TV, ιδανική για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες για ψυχαγωγία και ενημέρωση των φιλοξενούμενων μιας τουριστικής επιχείρησης. Οι σειρές των ξενοδοχειακών τηλεοράσεων (Hotel TVs) που διαθέτει η LG προσφέρουν κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου, προηγμένες λειτουργίες, αλλά και κομψό σχεδιασμό, ώστε να εναρμονίζονται απόλυτα με τις απαιτητικές προδιαγραφές των ξενοδοχείων.

 

Επιπλέον, στο LG Booth υπήρχε και η εκπληκτική κυρτή τηλεόραση LG OLED 77 ιντσών, που πρόβαλε πεντακάθαρες εικόνες υψηλής ποιότητας με ρεαλιστικά χρώματα εξαιρετικής ζωντάνιας. Τέλος, με την ολοκλήρωση των εργασιών του φετινού Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε κλήρωση, όπου ένας τυχερός κέρδισε ένα ασύρματο LG Music Flow H3 smart hi-fi για ατέλειωτες ώρες μουσικής απόλαυσης.

 

Η LG και το τμήμα Business Solutions αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία ότι αποτελούν έναν αξιόπιστο και σταθερό συνεργάτη, που προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις και άριστη εξυπηρέτηση των εταιρικών πελατών, τόσο σε pre- όσο και σε after-sales επίπεδο, ενώ διαθέτει ταυτόχρονα μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, μετρώντας πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλες τουριστικές μονάδες ανά την Ελλάδα.