Καταφθάνει σε εννέα χώρες εντός και εκτός Ευρώπης από τις 24 Απριλίου! Το “έξυπνο” Apple Watch αναμένεται να μαγέψει τους κατόχους iPhone χάρη στην ευελιξία του, τις εφαρμογές και τις νέες τεχνολογίες του.

apple watchTo smartwatch της Apple έρχεται από τις 24 Απριλίου σε 9 χώρες… με την τιμή του να ξεκινά από τα 349 δολάρια στις ΗΠΑ. Ωστόσο, θα “ταξιδέψει” και στη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Κίνα, τον Καναδά, το Χονγκ Κονγκ, την Αυστραλία και την Ιαπωνία. Η τιμή του -για την Ελλάδα- αναμένεται να βρίσκεται περίπου στα 370-380 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Βέβαια, αυτά τα στοιχεία αντιστοιχούν για την sport έκδοση του έξυπνου ρολογιού, το οποίο διαθέτει οθόνη 38 χιλιοστών. Αντίθετα, αυτό με την 42 χιλιοστών οθόνη θα διαθέτει τιμή που αρχίζει από τα 399 δολάρια στην Αμερική. Οι υπόλοιπες editions (Apple Watch Sport, Apple Watch και Apple Watch Edition) θα ακολουθούνται από ακόμα πιο υψηλές τιμές π.χ. το iWatch με ατόφιο ατσάλι και 38 χιλιοστά οθόνη θα στοιχίζει από 549 ευρώ και άνω. Η υψηλότερη τιμή τους μπορεί να φτάσει μέχρι και τα $10.000 (το συλλεκτικό Apple Watch Edition) που έχει κατασκευαστεί με χρυσό 18 καρατίων!

Οι νέες τεχνολογίες του Apple Watch έχουν ήδη τραβήξει την προσοχή, αφού πρωτοτυπούν με τη ψηφιακή κορώνα για πλοήγηση στο μενού και την οθόνη αφής που θα καλύψει κάθε ανάγκη των χρηστών. Όπως είναι φυσικό, το smartwatch είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα iPhone -μετά το 4S- και προβάλλει, όχι μόνο πληροφορίες για τον καιρό και το ημερολόγιο, αλλά προσφέρει και τη δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων χάρη στο ηχείο και το ενσωματωμένο μικρόφωνο. Την ίδια στιγμή, ο χρήστης θα μπορεί να κάνει και φωνητικές αναζητήσεις με την ενεργοποίηση του ψηφιακού βοηθού Siri.

apple-watchΑξίζει να αναφερθεί ότι ως “έξυπνο” ρολόι λειτουργεί ιδανικά ακόμα και για όσους γυμνάζονται συχνά, αφού εξετάζει τη φυσική κατάσταση τους μέσα από τον αριθμό των βημάτων και των παλμών τους. Έτσι, δημιουργεί μια “εικόνα” της κατάστασής τους ανά εβδομαδιαία βάση. Η μπαταρία του έχει διάρκεια “ζωής” μέχρι και 18 ώρες, γεγονός που χαρίζει ευελιξία στο χρήστη. Με άλλα λόγια, πρόκειται για το τέλειο gadget όσων κρατούν στα χέρια τους… iPhone!