Η SAS κατετάγη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην 1η θέση στην ετήσια λίστα µε τα “Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Ελλάδα για το 2014”.


SAS2H νέα διάκριση της SAS Ελλάδας αποτελεί συνέχεια ανάλογων διακρίσεων της SAS σε παγκόσμιο επίπεδο. Συγκεκριμένα, η εταιρεία, επί σειρά ετών κατατάσσεται στις κορυφαίες θέσεις της λίστας των εταιρειών με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα, τόσο στις ΗΠΑ όπου εδρεύουν τα κεντρικά γραφεία της, όσο και σε πολλές από τις 56 χώρες στις οποίες διαθέτει τοπικά γραφεία.


Σχολιάζοντας τη νέα σημαντική αυτή διάκριση του τοπικού γραφείου, ο Νίκος Πέππας, Γενικός Διευθυντής της SAS Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας, δήλωσε: Η συγκεκριμένη διάκριση είναι συνέχεια διάκρισης που έλαβε το τοπικό γραφείο πρόσφατα από την SAS ως «Το καλύτερο γραφείο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης» για το προσωπικό της τόσο όσον αφορά την κατάρτιση και δεξιότητες του, καθώς και δυνατότητα παράδοσης έργων. Μας χαροποιεί και μας κάνει λοιπόν διπλά περήφανους το γεγονός ότι και φέτος, για δύο συνεχείς χρονιές – το 2013 και το 2014 – κατορθώσαμε να κατακτήσουμε τη Νο 1 θέση στην λίστα µε τις “Εταιρείες με τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Ελλάδα!


Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να καθιστούμε τη SAS Ελλάδας ως μια ελκυστική εταιρεία για όλους τους επαγγελματίες στο χώρο των δεδομένων, αφού θεωρούμε ότι τα business analytics αποτελούν έναν τομέα με εξαιρετικές προοπτικές στο χώρο της απασχόλησης, ακόμα και σε συνθήκες οικονομικής κρίσης. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διατηρούμε το περιβάλλον εργασίας μας σε υψηλά επίπεδα, όντας βέβαιοι ότι αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα συνέχισης και επαύξησης της αναπτυξιακής πορείας μας.”