Κλήσεις με πεντακάθαρο και κρυστάλλινο ήχο από το κινητό και χωρίς «θόρυβο» από το περιβάλλον, απολαμβάνουν αποκλειστικά οι συνδρομητές της Cosmote.


cosmote HD VoiceΑυτό είναι εφικτό με τις υπηρεσίες φωνής υψηλής ευκρίνειας (HD Voice – High Definition Voice). Τις υπηρεσίες HD Voice παρέχει πρώτη και αποκλειστικά στην Ελλάδα η COSMOTE και η ενεργοποίησή τους για τους συνδρομητές της εταιρείας γίνεται αυτόματα και εντελώς δωρεάν.


Για να απολαμβάνουν κλήσεις High Definition, οι δύο συνομιλητές αρκεί να χρησιμοποιούν το 3G ή 4G δίκτυο της COSMOTE και οι συσκευές τους να υποστηρίζουν HD Voice. Η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου 3ης γενιάς της COSMOTE ανέρχεται σήμερα σε 98,3%, ενώ περισσότερα από τα μισά Smartphones που διαθέτει η εταιρεία υποστηρίζουν το HD Voice, με τιμές που ξεκινούν από 99,90€ και είναι διαθέσιμα στα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.


Ακόμη μια πρωτιά για το δίκτυο της COSMOTE που ξεχωρίζει συστηματικά για την ποιότητά του. Πάντα με γνώμονα την ανάγκη των πελατών για υψηλής ποιότητας επικοινωνία, η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει, εισάγοντας συνεχώς νέες τεχνολογίες και δυνατότητες στο δίκτυό της.


Περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών COSMOTE (13838) και στο www.cosmote.gr.