Η Skroutz Α.Ε. βραβεύτηκε ως “National Public Champion” για την Ελλάδα, με ρεκόρ ψήφων κοινού, στο θεσμό των European Business Awards 2013-14.


skroutz ebaΗ συγκεκριμένη διάκριση είναι αποτέλεσμα ανοικτής ψηφοφορίας που πραγματοποιείται παράλληλα με τον κύριο διαγωνισμό, όπου η Skroutz Α.Ε. έλαβε τις περισσότερες ψήφους από το Ελληνικό κοινό. Στη διαδικασία ψηφοφορίας κοινού συμμετείχαν 375 εταιρείες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 70.000 ψήφοι. Οι 30 φιναλίστ National Public Champions των χωρών που διακρίθηκαν στην πρώτη φάση, συνεχίζουν στην τελική φάση της δημόσιας ψηφοφορίας, διεκδικώντας τον τίτλο του “European Public Champion”.


«Η διάκριση μας ως National Public Champion για την Ελλάδα έχει μεγάλη αξία για την ομάδα μας, γιατί προήλθε από το κοινό, τους φίλους, τους συνεργάτες και τους επισκέπτες του Skroutz που μας εμπιστεύονται σε καθημερινή βάση για τις ηλεκτρονικές τους αγορές. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για τη συνεχή στήριξη και την εμπιστοσύνη τους σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα», δήλωσε ο κύριος Γιώργος Χατζηγεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Skroutz Α.Ε..


Στην τελική φάση της ψηφοφορίας κοινού, η πρώτη σε ψήφους εταιρεία από τις 27 που συμμετέχουν από ολόκληρη την Ευρώπη, θα αναδειχθεί “European Public Champion”, μία διάκριση η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα, λόγω της συμμετοχής του κοινού στην ανάδειξη του νικητή.


Ψηφίστε εδώ http://skroutz.it/EBA2013 για να αναδειχθεί το Skroutz “European Public Champion” στα European Business Awards 2013/14.