To Games with Gold προσφέρει συνεχή προνόμια για τα μέλη του Xbox Live Gold στο Xbox 360 σύμφωνα με την ανακοίνωση της Microsoft, μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση του κοινού.


games-with-goldΣτην ανακοίνωσή της η Microsoft αναφέρει: “Στην E3 2013, λανσάραμε το Games with Gold ως ένα πρόγραμμα περιορισμένου χρόνου για να ευχαριστήσουμε τα Xbox Live Gold μέλη μας. Μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, έχουμε δει μια ενθουσιώδη ανταπόκριση, με περισσότερα από 20 εκατομμύρια δωρεάν λήψεις παιχνιδιών Xbox 360 και πάνω από 120 εκατομμύρια ώρες παιχνίδι με τίτλους Gold. Σήμερα, στο πλαίσιο της «Εβδομάδας του Xbox Live», είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι θα συνεχίσουμε το προνόμιο Games with Gold για τα Xbox Gold μέλη στο Xbox 360. Είτε πρόκειται για blockbuster AAA ή για δημοφιλείς τίτλους arcade, το Games with Gold συνεχίζει να προσφέρει ένα μίγμα δύο δωρεάν τίτλων Xbox 360 το μήνα – που μπορείτε να κρατήσετε για πάντα και χωρίς επιπλέον κόστος. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, το 97 τοις εκατό των συμμετεχόντων μελών έχουν δώσει σφραγίδα έγκρισης για το Games with Gold, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να σας φέρνουμε σημαντικά παιχνίδια κάθε μήνα, ως μέρος της συνεχούς δέσμευσής μας να σας προσφέρουμε σημαντική αξία στο Xbox 360.


Μην ξεχάσετε να κατεβάσετε το επικό “Halo 3″ που είναι διαθέσιμο από 16 – 31 Οκτωβρίου. Μείνετε συντονισμένοι στο Xbox Wire και το blog του Major Nelson για νέα παιχνίδια Games with Gold που ανακοινώνονται κάθε μήνα”.


Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα παιχνίδια Games with Gold είναι διαθέσιμες εδώ.