Oι νέοι κύκλοι επεισοδίων Grey’s Anatomy και Desperate Housewives, αποκλειστικά από τον Φεβρουάριο στο κανάλι FOXlife, στην τηλεόραση της Οn Telecoms.

foxlifeΑπολαύσετε πρώτοι και δωρεάν μέχρι τις 31 Μαρτίου 2009 στο FOXlife, το πρώτο ελληνικό κανάλι της FOX, τη συνέχεια με τα νέα επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών, Grey’s Anatomy και Desperate Housewives – από Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ τα νέα επεισόδια του Grey’s Anatomy (5ος κύκλος) και από Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 10 το βράδυ τα νέα επεισόδια των Desperate Housewives (5ος κύκλος).
Στο FOXlife, στο κανάλι 1 της τηλεόρασης της ON Telecoms, και αποκλειστικά για τους συνδρομητές της, κάνουν πρεμιέρα οι τελευταίοι κύκλοι των πιο hot σειρών σε όλο τον κόσμο.

Grey’s Anatomy, 5ος κύκλος:
Τι θα γίνει τελικά με τον McDreamy και την Meredith? Πώς θα ισορροπήσουν όλοι αυτοί οι περίπλοκοι χαρακτήρες του Seattle Grace? Υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ της ανασφάλειας, της τρέλας της δουλειάς και της μπερδεμένης προσωπικής ζωής. Όλα τα 24 επεισόδια της σειράς που έχει συνεπάρει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο θα προβληθούν, ένα κάθε εβδομάδα, πρώτα στο FOXlife. Εξάλλου, δεν υπάρχει πιο σύντομα από το τώρα!

Πρωταγωνιστούν: Patrick Dempsey (Dr. Shepperd), Ellen Pompeo (Meredith Grey), Sandra Oh (Cristina Yang), Katherine Heigle (Izzie Stevens), T.R. Knight (George O’Malley), Eric Dane (Mark Sloan), Justin Chambers (Alex Karev).

To Grey’s Anatomy είναι μια παραγωγή του ABC, και είναι η Nο1 σειρά μυθοπλασίας σε τηλεθέαση στην Αμερική στο κοινό 18-49 τα τελευταία 3 χρόνια.

Από Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 8 το βράδυ.

Desperate Housewives, 5ος κύκλος:
Έχουν περάσει 5 χρόνια από το τέλος του 4ου κύκλου! Πώς προχωράει η ζωή στη Wisteria Lane? Μπορεί οι φίλες να προστάτεψαν όλες μαζί την Catherine που πυροβόλησε το σύζυγό της, αλλά μετά από τόσο καιρό οι ανταγωνισμοί ξαναπαίρνουν φωτιά! Τα παιδιά μεγάλωσαν, οι έρωτες εξελίσσονται και αλλάζουν, και οι καθημερινές ασχολίες είναι πάντα γεμάτες μικρά ή μεγαλύτερα μυστήρια, δράματα και τελικά γέλια! Και τα 24 νέα επεισόδια της σειράς που έκανε τις νοικοκυρές αυτές γνωστές και αγαπημένες σε όλο τον κόσμο, σε πρώτη προβολή στο FOXlife!

Πρωταγωνιστούν: Teri Hatcher (Susan Mayer), Felicity Huffman (Lynette Scavo), Marica Cross (Bree Van de Kamp), Nicolette Sheridan (Edie Britt) και Dana Deany (Katherine Mayfair).

Το Desperate Housewives έχει βραβευτεί με EMMY ως καλύτερη Κωμική Σειρά και με Χρυσή Σφαίρα ως Καλύτερη Κωμική Τηλεοπτική σειρά.

Από Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη στις 10 το βράδυ και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 7 το απόγευμα.

Και φυσικά, οι συνέχειες των καλύτερων σειρών στην Αμερική, σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα:
Pepper Dennis, κάθε Τρίτη στις 9 το βράδυ
Kevin Hill, κάθε Τετάρτη στις 9 το βράδυ
Dirty Sexy Money, κάθε Τετάρτη στις 10 το βράδυ
Private Practice, κάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ
Brothers and Sisters, κάθε Πέμπτη, στις 10 το βράδυ
Criminal Minds, season 4, κάθε Παρασκευή στις 10 το βράδυ
Pepper Dennis, κάθε Τρίτη στις 9 το βράδυ

Το FOXlife προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία, με ό,τι καλύτερο παίζεται σήμερα στην τηλεόραση διεθνώς. Τους πρώτους δύο μήνες της παρουσίας του έχει ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση τηλεθέασης στην τηλεοπτική πλατφόρμα της ΟΝ. Παράλληλα, εκπέμπει και στο κανάλι 9 το FOXlife+1, με το πρόγραμμα του FOXlife μια ώρα αργότερα ώστε να διευκολύνει στο να μην χάνετε την αγαπημένη σας σειρά. Με δεδομένη την ανταπόκριση του κοινού, η ΟΝ αποφάσισε να διαθέσει το FOXlife δωρεάν μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2009, αποκλειστικά στους συνδρομητές της, ώστε να απολαύσουν πρώτοι χωρίς επιπλέον συνδρομή τα νέα επεισόδια των αγαπημένων τους σειρών. Μην τα χάσετε!


Η ΟΝ Telecoms αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση, με το FOXlife και δεκάδες ακόμα ελληνικά και ξένα κανάλια, χιλιάδες ταινίες όποτε τις επιθυμήσετε, Video-games κι απίστευτες εφαρμογές!
Και φυσικά απεριόριστη Τηλεφωνία και το πιο γρήγορο κι αξιόπιστο Internet!


Kαλέστε σήμερα στο 13801 ή κάντε κλικ στο www.ontelecoms.gr .