Dragon Ball fiesta!

Η πετυχημένη συνταγή του «Dragon Ball Z: Shin Budokai» ξαναχτυπά σε PSP με ένα sequel φτιαγμένο για ατέλειωτες wireless αναμετρήσεις με φίλους…

Shin Budokai 2Η περσινή κυκλοφορία του «Dragon Ball Z: Shin Budokai» για PSP έτυχε της καλύτερης υποδοχής από τους φανατικούς του κόσμου του Dragon Ball Z. Η δεύτερη έκδοση του δημοφιλούς game προσφέρει αναβαθμισμένο σύστημα μάχης με πάνω από 50 νέα fighting skills και ultimate attacks. Παράλληλα, βελτιώσεις παρατηρεί κανείς στην κάμερα, καθώς και στην ανάπτυξη του χαρακτήρα, η οποία έχει γίνει αρκετά πιο ενδιαφέρουσα. Υπάρχει η δυνατότητα να παίξετε τόσο με την παράταξη των «καλών», όσο και με την πάντα ενδιαφέρουσα παράταξη του «κακού».

Στα γραφικά, τα σχετικά λιτά και minimal background αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο την εξαιρετική λεπτομέρεια στα τρισδιάστατα μοντέλα των anime χαρακτήρων. Στον τομέα του ήχου κυριαρχεί το ικανοποιητικό voice acting που συμβαδίζει απόλυτα με το κλίμα του τίτλου. Το wireless adhoc mode ένας εναντίον ενός δίνει άλλη διάσταση στο παιχνίδι και το μετατρέπει σε αρένα σφοδρής αντιπαράθεσης μεταξύ των… μυστών του Dragon Ball Z. Αν πάλι δεν είστε φανατικοί του Dragon Ball Z, παρακάμψτε τους εκτενείς διαλόγους και απολαύστε arcade μονομαχίες με γροθιές που εκτοξεύουν τους αντιπάλους στα ουράνια!

ΣΥΣΤΗΜΑ

PSP

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΡΑΦΙΚΑ: 8,5

ΗΧΟΣ: 8

GAMEPLAY: 8,5

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 8

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 8,5

ΔΙΑΘΕΣΗ

Atari