Από τις 20 Μαΐου, οι φίλοι της τεχνολογίας μπορούν να γνωρίσουν πρώτοι στα καταστήματα Public (www.public.gr), το νέο tablet, Samsung GALAXY Note 8.0.


galaxy-note-8Με ιδανικές διαστάσεις, οθόνη 8 ιντσών, νέας γενιάς έξυπνο S Pen και καινοτομίες όπως η τεχνολογία reading mode, το νέο Samsung GALAXY Note 8.0 έρχεται για να σας προσφέρει ακόμη πιο πλούσιες εμπειρίες χρήσης. Είτε θέλετε να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας είτε χρειάζεται να οργανώσετε τις ιδέες σας, το Samsung GALAXY Note 8.0 μπορεί να σας συνοδεύσει παντού!


Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του νέου δυναμικού και γρήγορου Samsung GALAXY Note 8.0, μπορείτε να τα ανακαλύψετε από κοντά στα καταστήματα Public! Το πολύ-εργαλείο Samsung GALAXY Note 8.0 θα γίνει ο αχώριστος σύντροφος σε κάθε στιγμή της ζωής σας.


Τα Public και η Samsung σας προσκαλούν το Σάββατο 1η Ιουνίου στο Public στο The Mall Athens για να δοκιμάσετε από κοντά τις δυνατότητες του Samsung GALAXY Note 8.0! Ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Deejay θα βρίσκεται εκεί από τις 12.00 μέχρι τις 15.00 για ένα απολαυστικό dj set, ενώ τους επισκέπτες του καταστήματος θα περιμένουν πλούσια δώρα Samsung!


Τα Public (www.public.gr) βρίσκονται πάντα κοντά στους φίλους της τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες αποκλειστικότητες και τα καλύτερα προϊόντα. Δείτε πρώτοι το νέο Samsung GALAXY Note 8.0 στα καταστήματα Public!