Η Microsoft Hellas είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το μεγαλύτερο Xbox LIVE Gold Unlock Weekend με χορηγό το Bioshock Infinite.


xbox live greeceΑποκτήστε πρόσβαση σε μοναδικό online gaming και κορυφαία ψυχαγωγία από τις 8 μέχρι τις 10 Μαρτίου, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μέρος σε multiplayer gaming με το FIFA, το Tomb Raider και πολλά ακόμη, εντελώς δωρεάν!


Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα υπάρχει μοναδικό gaming με το “Rockstar Friday”, όπου οι φίλοι του παιχνιδιού θα έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν τους developers σε Multiplayer στο GTA IV, σε επεισόδια από το Liberty City, στο Max Payne 3, στο Red Dead Redemption και στο Midnight Club LA, μεταξύ 2 και 7 μμ την Παρασκευή 8 Μαρτίου.


Η πλήρης λίστα του συναρπαστικού online gaming περιλαμβάνει τα Halo 4, Borderlands 2, Tomb Raider, FIFA Ultimate Team, Forza Horizon, Far Cry 3 και Assassin’s Creed 3. Επιπλέον, η λειτουργία multiplayer θα ξεκλειδωθεί για όλα τα παιχνίδια Xbox, οπότε συνδεθείτε με τους φίλους σας στο Xbox LIVE για ένα συναρπαστικό σαββατοκύριακο με online gaming.


Από την Παρασκευή 8 Μαρτίου μέχρι την Κυριακή 10 Μαρτίου, οι φίλοι του gaming θα μπορούν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας χρησιμοποιώντας το Kinect και το Bing για την αναζήτηση περιεχομένου μέσω της τηλεόρασή τους. Καθώς το Xbox LIVE συνεχίζει να διευρύνει τις επιλογές σε επίπεδο κορυφαίων διεθνώς εφαρμογών ψυχαγωγίας, μπορείτε να απολαύσετε περιεχόμενο από το NBA GAME TIME, WSJ Live και Daily Motion.


Οι φίλοι του Xbox καλούνται επίσης να ενισχύσουν την εμπειρία gaming και ψυχαγωγίας με τον Internet Explorer, καθώς και με το Xbox SmartGlass, που μετατρέπει το κινητό τους τηλέφωνο ή το tablet σε μια έξυπνη δεύτερη οθόνη.


Για να δοκιμάσετε μερικές από τις συναρπαστικές αυτές νέες εφαρμογές και να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία του Xbox LIVE Gold εντελώς δωρεάν το επόμενο Σαββατοκύριακο επισκεφτείτε το Xbox Dashboard και κάνετε login στο Xbox LIVE.