Για 1η φορά και μόνο από την hellas online προσφέρεται η δυνατότητα παραγγελίας πίτσας διαδραστικά, μέσα από την τηλεόραση.


hol my tv appsΟι συνδρομητές του hol my tv μπορούν πλέον, για πρώτη φορά στην Ελλάδα να κάνουν την παραγγελία τους στη Domino’s Pizza διαδραστικά, μέσω της τηλεόρασης τους, Με τρία βήματα στην εφαρμογή της υπηρεσίας του hol my tv παραγγέλνουν από τον κατάλογο της -πρώτης παγκοσμίως αλυσίδας delivery πίτσας- Domino’s Pizza, την επιλογή τους και η παραγγελία, με έκπτωση, έρχεται στο σπίτι.


Μέσα από τη συνεργασία με τη Domino’s Pizza, αποκλειστικά οι συνδρομητές της hellas online που έχουν κάνει έστω και μία χρεώσιμη ενοικίαση μέσα στο μήνα στο hol video club, θα απολαμβάνουν 50% έκπτωση στις παραγγελίες πίτσας μέσω της εφαρμογής.


Η υπηρεσία hol my tv προσφέρει την πληρέστερη κατ’ οίκον ψυχαγωγία, με 1.000 και πλέον από τις πιο γνωστές ταινίες της βιομηχανίας του κινηματογράφου και περισσότερες από 3.000 ώρες περιεχομένου που ανανεώνεται διαρκώς, στην πιο οικονομική πρόταση της αγοράς, ενώ είναι η μόνη πλατφόρμα τηλεοπτικού περιεχομένου που προσφέρει διαδραστικές υπηρεσίες. Έτσι, οι συνδρομητές της hellas online με τον μοναδικό αλληλεπιδραστικό χαρακτήρα της υπηρεσίας, απολαμβάνουν τις καλύτερες προσφορές που διευκολύνουν την καθημερινότητα τους απλά, γρήγορα και οικονομικά, όπως αυτή με τη Domino’s Pizza.


Η υπηρεσία hol my tv που περιέχει και το “hol video club” προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με € 8 το μήνα και δωρεάν εξοπλισμό. Το “hol video club” παρέχει μια πλούσια ταινιοθήκη για όλη την οικογένεια με περιεχόμενο κανονικής και υψηλής ευκρίνειας (High Definition) που διαρκώς ανανεώνεται. Οι νέες κυκλοφορίες του Οκτωβρίου περιλαμβάνουν: την απόλυτη εισπρακτική επιτυχία της χρονιάς Marvel’s The Avengers και τα blockbusters 21 Jump Street, Wrath of the Titans, Battleship, Snow White and the Huntsman, Prometheus.


Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της .hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.