Στο μεγαλύτερο και πιο παρεμβατικό Design Festival της Ελλάδας, το Design Lab Athens 2012, θα συμμετέχει φέτος η ACE-Hellas.


ace_hellas_logoΤο Design Lab Athens 2012 επανέρχεται στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι με σκοπό τη συνάντηση του κάθε λάτρη του σύγχρονου design, των καινοτομιών και των νέων προτάσεων, και τη φιλοδοξία να αποτελέσει το φετινό ορόσημο του χώρου του design. Και στη φετινή διοργάνωση θα παρουσιαστούν υλικά, υπηρεσίες, έπιπλα και αντικείμενα υψηλού σχεδιασμού σύμφωνα με τις νέες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο, ενώ ιδιώτες και επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρους σε διάφορα εργαστήρια. Το Design Lab έχει ήδη στο ενεργητικό του πέντε (5) επιτυχημένες διοργανώσεις τα τελευταία τρία (3) χρόνια στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.


Η ACE-Hellas από το περίπτερό της με αριθμό 03 στην αίθουσα Δ10, θα παρουσιάσει τα αρχιτεκτονικά και σχεδιαστικά προγράμματα ARCHline XP, Autodesk Architecture Revit & 3ds Max. Το ARCHline XP προσφέρει μια νέα διάσταση στην αρχιτεκτονική σχεδίαση και αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη αρχιτεκτονική λύση. Ευέλικτο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σύγχρονου σχεδιαστή κάνει τη διαδικασία σχεδίασης πιο εύκολη από ποτέ. Επιπλέον, η εταιρεία, με τη διάκριση του «Καλύτερου Autodesk Value Added Reseller» τα τελευταία πέντε χρόνια, θα έχει διαθέσιμα στο κοινό του Design Lab Athens 2012 τα προϊόντα της Autodesk, τις κορυφαίες σχεδιαστικές λύσεις στον κόσμο, Revit Architecture, AutoCAD® 2012 Architecture, AutoCAD 2012, AutoCAD® 2012 Map 3D, AutoCAD® 2012 Raster Design, καθώς και τις εφαρμογές φωτορεαλισμού και κίνησης Autodesk 3ds Max και Autodesk Maya.


Στο χώρο της έκθεσης θα γίνονται live παρουσιάσεις των αρχιτεκτονικών προγραμμάτων της ACE- Hellas, θα υπάρχουν ειδικές προσφορές για τους επισκέπτες, ενώ στο τέλος της διοργάνωσης θα γίνει κλήρωση με δώρο προγράμματα της ACE-Hellas.


Το Design Lab Athens 2012 πραγματοποιείται από τις 12 έως και τις 14 Μαΐου 2012 στο «Τεχνόπολις» στο Γκάζι του Δήμου Αθηναίων. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας είναι: Σάββατο & Κυριακή 11:00-23:00, Δευτέρα 16:00-22:00. Παρακολουθήστε όλα τα νέα και τις εξελίξεις που αφορούν στο Design Lab 2012 μέσα από το www.design-lab.gr και το www.designlabshow.gr