Aπό τις 8/12/08, οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση στα routers της AirTies μέσω των καταστημάτων της Carrefour.

AirTies Wireless Networks

AirTies Wireless Networks

Η AirTies προχώρησε σε μία πολύ σημαντική συμφωνία με την αλυσίδα λιανικής Carrefour στην Ελλάδα, σύμφωνα με την οποία τα προϊόντα της εταιρίας θα διατίθενται μέσω ενός από τους σημαντικότερους ομίλους λιανεμπορίου στην Ελλάδα και τον πρώτο στην Ευρώπη.

Τα προϊόντα που θα διατίθενται μέσω του Carrefour, μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

RT-205 & RT-211 (125Mbps Wireless ADSL 2+, 1 port router & 125Mbps Wireless ADSL 2+ 4 port router) – Μια ολοκληρωμένη λύση για σύνδεση στο Internet που επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν εύκολα το ασύρματο δίκτυό τους και την υπηρεσία ADSL προσφέροντας ταυτόχρονη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε έως και 253 υπολογιστές. Επιπλέον, με την πρωτοποριακή τεχνολογία της AirTies, ο συγκεκριμένος router λειτουργεί είτε με τη συμβατική τηλεφωνική γραμμή PSTN είτε με την ψηφιακή γραμμή ISDN.

RT-103 (24 Mbps, ADSL 2+ Combo Router) – Απευθύνεται κυρίως σε χρήστες που επικεντρώνονται στο κόστος και οι οποίοι επιθυμούν να συνδέσουν ένα ή δύο υπολογιστές σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Παρόλο που το RT-103 συναγωνίζεται σε τιμές routers χαμηλότερου κόστους, προσφέρει την υψηλή ποιότητα, την ασφάλεια, το διαισθητικό interface και την άψογη λειτουργία, αλλά και την ευκολία που μόνο τα προϊόντα της AirTies μπορούν να προσφέρουν.

WUS-201 (54Mbps Wireless USB Adaptor)
– Αποτελεί μια ιδανική λύση για επιτραπέζιους υπολογιστές και laptops που δε διαθέτουν δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης. Το WUS-201 συνδέεται στη συνηθισμένη θύρα USB που υπάρχει σε κάθε υπολογιστή παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας σύνδεσης με τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης WPA2, WPA και WEP.

AP-302 (54Mbps Mini Access Point / Repeater / Bridge) – Η εξαιρετική ικανότητα του να συμπεριλαμβάνει οποιαδήποτε καλωδιωμένη συσκευή στο ασύρματο δίκτυο μέσω της θύρας Ethernet την οποία διαθέτει (υποστηρίζοντας ταχύτητες 54Mbps) το καθιστά μοναδικό. Επιπλέον, είναι συμβατό με τις ευρέως διαδεδομένες συσκευές 802.11b και το ασύρματο σήμα του φτάνει τα 400 μέτρα εκτός και τα 100 εντός χώρου. Τέλος, παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας σύνδεσης με τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης WPA2, WPA και WEP.

Οι routers της AirTies υποστηρίζουν το Annex A και Β, έτσι ώστε η τρέχουσα τεχνολογία να καλύπτεται αυτόματα από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι οι routers της AirTies λειτουργούν παράλληλα και με την παραδοσιακή τηλεφωνική γραμμή PSTN, αλλά και με τη ψηφιακή ISDN, έτσι ώστε να είναι συμβατοί με όλες τις συνδέσεις ADSL.

Ο Στάθης Δημητριάδης, Country Manager της Ελλάδας, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το κλείσιμο της συμφωνίας: «Η συμφωνία με τα Carrefour, τον μεγαλύτερο όμιλο λιανεμπορίου στην Ευρώπη και έναν από τους σημαντικότερους στην Ελλάδα, μας φέρνει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων μας στην κατάκτηση, δηλαδή, ενός σημαντικού μεριδίου αγοράς. Η ποιότητα των προϊόντων της AirTies και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, θα μας καταστήσει βραχυπρόθεσμα σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στην ελληνική αγορά Πληροφορικής».