Έξι από τα βραβεία της διοργάνωσης απέσπασαν τα προϊόντα της Draytek κατά τη διάρκεια των 20th Taiwan Excellence Awards.


lexis_logoΕιδικότερα, οι σειρές προϊόντων που διακρίθηκαν ήταν οι εξής: Vigor 3200 Multi WAN Routers, Vigor ACS SI Central Management System, Vigor 3900 Central Site VPN Gateway, Vigor AP800 802.11n Access Point, Vigor 2920 Dual WAN Routers και Vigor 2760 VDSL2 Routers.


Τα Taiwan Excellence Awards είναι μία κορυφαία διοργάνωση κατά την οποία το Υπουργείο Οικονομικών και το Συμβούλιο Ανάπτυξης Εξωτερικού Εμπορίου της Ταϊβάν βραβεύουν εγχώριες βιομηχανίες που σχεδιάζουν και αναπτύσσουν πρωτοποριακά προϊόντα με πραγματική αξία και καινοτόμα χαρακτηριστικά.


Τα συγκεκριμένα βραβεία επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά την κυρίαρχη θέση της DrayTek στο χώρο των δικτυακών λύσεων για μικρές & μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και την υψηλή αξιοπιστία, την ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής και την άριστη απόδοση των προϊόντων της.


Η DrayTek, κορυφαία εταιρεία στο σχεδιασμό ολοκληρωμένων λύσεων VPN/Firewall/Security, διαθέτει μία πλήρη γκάμα από ADSL Routers, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής. Επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr.