Η Huawei, στο πλαίσιο του 2012 Consumer Electronics Show (CES), παρουσίασε την πρώτη ταμπλέτα 7-ιντσών με Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

MediaPad_1Το MediaPad πρόκειται για μια ολοκληρωμένη συσκευή ψυχαγωγίας που λειτουργεί με τον διπύρινο επεξεργαστή core 1.2GHz της Qualcomm και προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας Android, καθώς και όλες τις εφαρμογές που μπορεί κανείς να βρεί στο Android Marketplace. Έτσι το MediaPad προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία στον τελικό χρήστη, μέσα από ένα στυλάτο, υπέρ-φορητό πακέτο με υψηλές επιδόσεις.


Το MediaPad πρόκειται για την «εξυπνότερη», λεπτότερη, και ελαφρύτερη ταμπλέτα της Huawei Device με πάχος μόλις 10.5mm (0.4 ίντσες) και βάρος περίπου στα 390γρ. Υποστηρίζει πλήρη αναπαραγωγή βίντεο υψηλής πιστότητας 1080P full HD, διαθέτει κάμερα 1.3 megapixel στο μπροστινό μέρος, και 5 megapixel στο πίσω, και δυνατότητα εγγραφή βίντεο υψηλής πιστότητας, και οθόνη υψηλής ευκρίνειας, με ανάλυση 1280 x 800 pixels σε 217 PPI. Με τη βοήθεια δικτύων HSPA+ 14.4Mbps και WiFi 802.11n υψηλών ταχυτήτων διασύνδεσης, το MediaPad δεν διασκεδάζει απλά το χρήστη – τον κρατά συνδεδεμένο! Επιπλέον διαθέτει διπύρινο (dual-core) επεξεργαστή 1.2 GHz της Qualcomm με διάρκεια μπαταρίας που ξεπερνά τις 6 ώρες.


“Με το Huawei MediaPad, για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε ότι η λειτουργικότητα και η απόδοση μπορούν να είναι προσιτές για τον καθένα. Το μέγεθος 7 ιντσών, παραμένει το προτιμώμενο μέγεθος για tablet λόγω της δυνατότητας μεταφοράς, ενώ το Android 4.0 Ice Cream Sandwich είναι απολύτως κατάλληλο για την ενδυνάμωση των πλήρων δυνατοτήτων των 7-ιντσων tablets. H Huawei είναι ιδιαίτερα υπερήφανη που πρώτη προσφέρει αυτό το συνδυασμό σε καταναλωτές παγκοσμίως.” είπε ο Victor Xu, Chief Marketing Officer στη Huawei Device.“ Το MediaPad ανοίγει νέους κόσμους για τους καταναλωτές στην ψυχαγωγία, αφαιρώντας τα όρια στην κατοχή tablets και δίνοντας τη δυνατότητα για πρόσβαση σε μία ασύρματη ψυχαγωγία πραγματικά υψηλής ποιότητας που συμπληρώνεται με cloud-based περιεχόμενο Internet.”


Στο πλαίσιο του 2012 Consumer Electronics Show, η Huawei παρουσίασε επίσες τη νέα σειρά MediaPad color series – με μοντέρνα MediaPads σε τρία νέα χρώματα: shadow black, classic brown, και passion pink που τρέχουν με Android 3.2.


Η νέες σειρές MediaPad της Huawei: color series και Android 4.0 θα είνει διαθέσιμες από το πρώτο τρίμηνο του 2012.