Μια πρωτότυπη ιδέα για να μυήσει τους θαυμαστές του στο μοναδικό ταξίδι του από τον καρπό μέχρι την κούπα, υλοποιεί ο NESCAFE στο Facebook.

coffee1Το Frappolis Farming School ( http://on.fb.me/FarmingSchool )είναι το πρώτο on line game που μέσα από τη σελίδα Frappolis, μία από τις πιο επιτυχημένες του ελληνικού Facebook, δίνει στους φίλους του NESCAFE® τη δυνατότητα να ακολουθήσουν τη διαδρομή των κόκκων του καφέ από την καλλιέργεια μέχρι τη μαγική στιγμή που φτάνουν στον ουρανίσκο.


Ειδικότερα οι χρήστες ξεκινούν δημιουργώντας τη δική τους φυτεία και ανακαλύπτουν τη φυσική διαδικασία που κρύβεται πίσω από τον πιο αγαπημένο καφέ του πλανήτη, ενώ συγχρόνως ανταγωνίζονται τους άλλους επίδοξους καλλιεργητές.


Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, όποιος σπέρνει καφέ, θα «θερίσει» τις πιο αξέχαστες εμπειρίες τη ζωή του, αφού ο νικητής του Frappolis Farming School θα ταξιδέψει στη Βραζιλία, την πατρίδα του καφέ.


Όπως χαρακτηριστικά τονίζει και ο Χρήστος Αλεβίζος, Group Brand Manager Soluble Coffees: «Επιλέξαμε έναν διαδραστικό και πρωτότυπο τρόπο για να δείξουμε στους καταναλωτές πώς η φύση και η τεχνογνωσία μας συνυπάρχουν αρμονικά για να δημιουργηθεί ένα τόσο δημοφιλές προϊόν όσο ο καφές NESCAFE®. Οι συμμετέχοντες στο Frappolis Farming School γίνονται ουσιαστικά συμμέτοχοι της μεγάλης μας προσπάθειας να φέρουμε στους καταναλωτές τον καλύτερο καφέ. Κάθε γουλιά γίνεται ακόμη πιο απολαυστική, όταν κάποιος έχει γνώση της συναρπαστικής διαδικασίας που ακολουθείται για το NESCAFE®”.


Η σελίδα Frappolis μετράει ήδη χιλιάδες θαυμαστές που αλληλεπιδρούν με τον αγαπημένο τους καφέ στο Facebook, συμμετέχουν σε συζητήσεις και πλέον μπαίνουν στα χωράφια της καλλιέργειας και της επεξεργασίας έστω και ψηφιακά, διασκεδάζοντας, μαθαίνοντας και αγωνιώντας για την τελική έκβαση του πιο απολαυστικού διαγωνισμού.