Η BLI απονέμει στην RICOH την διάκριση «Pick» για τρία μοντέλα της εγχρώμων εκτυπωτών και πολυλειτουργικών συστημάτων A4.

Ricoh Logo_fullΗ παγκόσμια ηγετική αρχή στις συσκευές απεικόνισης εγγράφου, η Buyers Laboratory Inc. (BLI), ανακοίνωσε τους νικητές του διαγωνισμού που διοργάνωσε το καλοκαίρι μεταξύ των κατηγοριών των έγχρωμων εκτυπωτών και των πολυλειτουργικών Α4 συσκευών. Ο διαγωνισμός αυτός πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο και έχει ως στόχο την αναγνώριση των καλύτερων μοντέλων στην αγορά.


Οι αναλυτές και συντάκτες της BLI έχοντας αφιερώσει μήνες στα εργαστήριά τους πραγματοποιώντας μετρήσεις και αξιολογώντας τα δεδομένα των δοκιμών τους σε πολύ κρίσιμα σημεία επιδόσεων όπως είναι η αξιοπιστία, η ποιότητα της εικόνας, η ευκολία στην χρήση, το κόστος αγοράς και χρήσης του εξοπλισμού, ξεχώρισαν τα παρακάτω τρία μοντέλα μεταξύ πέντε κατασκευαστριών εταιριών ως τους νικητές του διαγωνισμού «Picks» («Επιλογές»):


Ricoh Aficio MP C400 σειρά: Διαπρεπές έγχρωμο πολυλειτουργικό μηχάνημα A4, για μεγάλες ομάδες εργασίας

Ricoh Aficio MP C300 σειρά: Διαπρεπές έγχρωμο πολυλειτουργικό μηχάνημα A4, για μεσαίες ομάδες εργασίας

Ricoh Aficio SP C430DN: Διαπρεπής έγχρωμος laser εκτυπωτής A4, για μεγάλες ομάδες εργασίας


«Και οι δύο συσκευές (MP C300, MP C400) προσφέρουν στο έπακρο την λειτουργικότητα και ευκολία στην χρήση που προσφέρουν όλα τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα της εταιρίας (RICOH), είναι χτισμένες επάνω στην ανοιχτή πλατφόρμα της αρχιτεκτονικής της RICOH ώστε να επιτρέπουν την απρόσκοπτη συμβατότητα με λύσεις λογισμικών και περιλαμβάνουν ευέλικτα και στιβαρά προγράμματα διαχείρισης εγγράφων. Επιπρόσθετα στο πακέτο είναι οι γρήγορες ταχύτητες, η υψηλή χρωματική πυκνότητα και η δυνατότητα να υποστηρίξουν μεγαλύτερα βάρη χαρτιού από πολλά ανταγωνιστικά μοντέλα», ανέφερε χαρακτηριστικά η επικεφαλής αναλυτών της BLI για τους εκτυπωτές και τα πολυλειτουργικά συστήματα Α4, Marlene Orr.


Η RICOH κέρδισε επίσης την διάκριση «Επιλογή» για τον εκτυπωτή SP C430DN. «Ένα από τα πλέον συναρπαστικά χαρακτηριστικά του SP C430DN είναι ότι έτρεχε σε πανομοιότυπες σχεδόν ταχύτητες στην μονή και την διπλή όψη, και έτσι οι χρήστες δεν χρειάζεται να θυσιάσουν την παραγωγικότητα για να διατηρήσουν τους πόρους», είπε ο αναπληρωτής συντάκτης της BLI, Carl Schell.