Τα νέα ενισχυμένα της προγράμματα παρουσιάζει η Wind, προσφέροντας στους συνδρομητές ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα.


Logo_WINDtoAllΣε συνέχεια των συμβολαίων Wind to all, η Wind προσφέρει τα Wind to all+, χάρη στα οποία οι συνδρομητές της, εκτός από ομιλία προς όλους, απολαμβάνουν SMS προς όλους ή/και πλοήγηση στο internet από το κινητό ενώ εξακολουθούν να έχουν το προνόμιο απόλυτου έλεγχου του μηνιαίου τους λογαριασμού, όποτε το επιθυμούν.


Με τα νέα προγράμματα οι συνδρομητές έχουν την δυνατότητα να καλύψουν όλες τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες τους όσο μικρές ή μεγάλες είναι αυτές επιλέγοντας τον συνδυασμό λεπτών ομιλίας, αριθμού SMS και όγκου MB πλοήγησης στο Internet που αυτοί επιθυμούν.


Ειδικότερα οι συνδρομητές μπορούν:
– να λαμβάνουν δωρεάν ενημέρωση με γραπτό μήνυμα όταν θα υπολείπονται 10 λεπτά ή / και 10 SMS ή / και 10 MB από το οικονομικό τους πρόγραμμα.
– να ενημερώνονται για το υπόλοιπο των δωρεάν λεπτών, SMS και MB του προγράμματος τους, καλώντας χωρίς χρέωση το 1270 από το κινητό τους.
– να ενεργοποιούν τις Υπηρεσίες Επιπλέον Χρόνου Ομιλίας 30 λεπτά προς όλους και 60 λεπτά προς όλους και να μειώνουν κατά 50% το κόστος των κλήσεων ομιλίας που πραγματοποιούν μετά την κατανάλωση των Δωρεάν Λεπτών Ομιλίας του προγράμματός τους.
– να ορίσουν το ανώτατο όριο λογαριασμού που επιθυμούν να λαμβάνουν (το οποίο συμπεριλαμβάνει το σύνολο των υπηρεσιών που έχουν επιλέξει – Ομιλία, Data, SMS) και με αυτό τον τρόπο να ελέγχουν πραγματικά και άμεσα τα έξοδα τους.


Τα νέα προγράμματα συμβολαίου ξεκινούν από €18 μηνιαίο πάγιο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα Wind To All+, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν το 13800, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας www.wind.com.gr ή ένα οποιοδήποτε από τα καταστήματα Wind, σε όλη την Ελλάδα.