Οι ανανεωμένες λύσεις της Microsoft βοηθούν τις ελληνικές επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητά τους και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

dimitradardaΣε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την σήμερα, 23 Οκτωβρίου, στην Αίγλη του Ζαππείου, η Microsoft Ελλάς παρουσίασε τις ελληνικές εκδόσεις των επιτυχημένων επιχειρησιακών λύσεων Microsoft Dynamics NAV 5.0 και Microsoft Dynamics CRM 4.0. Η εκδήλωση προσέλκυσε το ενδιαφέρον στελεχών επιχειρήσεων, κυρίως από οικονομικές διευθύνσεις και από διευθύνσεις Πληροφορικής, καθώς οι ανανεωμένες λύσεις της Microsoft διαθέτουν ενισχυμένα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις που θα τις υιοθετήσουν να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους, αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους, βελτιώνοντας τις συνέργειες μεταξύ διαφορετικών τμημάτων και ενισχύοντας τη λήψη αποφάσεων.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Rob Simoncic, Regional Director CEE, Microsoft Dynamics, ο οποίος παρουσίασε τη στρατηγική της Microsoft όσον αφορά στην ανάπτυξη λύσεων που απευθύνονται σε αναπτυσσόμενες,  μεσαίες αλλά και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις και μίλησε σχετικά με τις προοπτικές που προκύπτουν για αυτές από την αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών.

Στις παράλληλες συνεδρίες που ακολούθησαν τις κεντρικές παρουσιάσεις, το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για τα πλεονεκτήματα των νέων λύσεων και τα οφέλη που απορρέουν από την εφαρμογή τους. Παράλληλα, πιστοποιημένοι συνεργάτες της Microsoft Ελλάς παρουσίασαν εφαρμογές λογισμικού που έχουν αναπτυχθεί βασιζόμενες στις λύσεις Microsoft Dynamics, προκειμένου να προσφέρουν επιχειρηματικές λύσεις που καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις των διαφόρων επιχειρηματικών κλάδων. Το γεγονός αυτό, επέτρεψε στο κοινό να διαπιστώσει τις δυνατότητες και την ευελιξία που παρέχουν οι επιχειρηματικές εφαρμογές της Microsoft, ούτως ώστε να προσφέρουν στους πελάτες τους λύσεις προσαρμοσμένες στις κατά περίπτωση ανάγκες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι περισσότερες από 500 επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα έχουν εμπιστευθεί τις λύσεις Microsoft Dynamics, που παρέχονται στην Ελληνική αγορά τα τελευταία 5 χρόνια. Οι λύσεις Microsoft Dynamics υποστηρίζονται από ένα δίκτυο που αποτελείται από 24 πιστοποιημένους συνεργάτες, οι οποίοι παρέχουν επιπλέον και εξειδικευμένες λύσεις για τους περισσότερους κλάδους της αγοράς.

Η κ. Δήμητρα Ντάρδα, Διευθύντρια της εμπορικής διεύθυνσης Small & MidMarket Solutions & Partners της Microsoft Ελλάς, με την αφορμή της παρουσίασης των νέων εκδόσεων της MS Dynamics δήλωσε: «Οι νέες εκδόσεις του Microsoft Dynamics NAV και CRM που παρουσίασε σήμερα στο ελληνικό κοινό η Microsoft Ελλάς,  αποτελούν εύχρηστες και ευέλικτες επιχειρησιακές  λύσεις, μέσω των οποίων οι σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να βελτιώσουν τη λειτουργία τους και να επιτύχουν ακόμα καλύτερο έλεγχο των διαδικασιών. Η τεχνολογία αποτελεί πλέον απαραίτητο συνεργάτη του σύγχρονου επιχειρηματία προκειμένου να επιτύχει αύξηση  της παραγωγικότητας και ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας της επιχείρησής του».

O κ. Αναστάσης Παπαργύρης, Διευθύνων Σύμβουλος της Real Consulting δήλωσε: «Στη Real Consulting επενδύουμε στρατηγικά στις επιχειρησιακές λύσεις της  Microsoft μέσω των οποίων διασφαλίζουμε την στρατηγική επιλογή μας για προσφορά πρωτοποριακών και διεθνώς αναγνωρισμένων κάθετων λύσεων πληροφορικής. Οι κάθετες αυτές λύσεις αφενός ενσωματώνουν τις καινοτόμες τεχνολογίες που προσφέρει η Microsoft και αφετέρου προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον για την διαχείριση εξειδικευμένων επιχειρησιακών αναγκών των εταιριών του κλάδου στον οποίο απευθύνονται».

Ο κ. Περικλής Αργυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Επιχειρηματικής Μονάδας EnterpriseDIS, SingularLogic AE δήλωσε: «Η SingularLogic, ο ισχυρότερος όμιλος Λογισμικού και Ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα, έχει αναπτύξει στρατηγική συνεργασία με την Microsoft, πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στο χώρο των επιχειρήσεων Λιανικής &  Ένδυσης συνδυάζοντας την πολύχρονη εμπειρία και παρουσία της στο συγκεκριμένο χώρο με λύσεις λογισμικού της Microsoft. Σήμερα αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους Gold Certified Partners –μέλος του President Club, έχοντας υλοποιήσει ένα πολύ σημαντικό αριθμό από έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό προσθέτοντας αξία στις λύσεις και εφαρμογές της πλατφόρμας Microsoft Dynamics NAV»

Το Microsoft Dynamics NAV 5.0 συμβάλει στον καλύτερο έλεγχο των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας, υποστηρίζοντας και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Οι εργασίες ρουτίνας αυτοματοποιούνται, ενώ εξασφαλίζεται αποτελεσματικότερη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και των σχέσεων με τους πελάτες. Το Microsoft Dynamics NAV 5.0 συνεργάζεται με τα πολύ γνωστά προϊόντα της Microsoft όπως το Office, επιτρέποντας ουσιαστικά τη μείωση των απαιτούμενων χρόνων εκπαίδευσης. Το Microsoft Dynamics NAV 5.0, που διατίθεται σε 130 χώρες και 40 τοπικές εκδόσεις, αποτελεί την τελευταία έκδοση της επιτυχημένης εφαρμογής  ERP που χρησιμοποιείται από περισσότερες από 69.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Το Microsoft Dynamics CRM 4.0 απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου και συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία και αυτοματοποίηση των διαδικασιών που σχετίζονται  με τη διαχείριση των πελατών τους. Η συγκεκριμένη εφαρμογή διαθέτει μία σειρά από αξιόλογα χαρακτηριστικά, όπως πλήρες πολυγλωσσικό περιβάλλον εργασίας, ενισχυμένες δυνατότητες business intelligence,  συνέργεια με τον Microsoft Office Communications Server 2007, καθώς και ένα εργαλείο διαχείρισης εργασιών (workflow) βασισμένο στο Windows Workflow Foundation, για την αυτοματοποίηση των εταιρικών διαδικασιών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι περισσότερες από 80 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και συνολικά 11.000 παγκοσμίως, χρησιμοποιούν το Microsoft Dynamics CRM.