Το Ovi Store της Nokia προτείνει μερικές εφαρμογές που ξεχωρίζουν για το κινητό σας τηλέφωνο.


Αngry Birds Rio Free – Δωρεάν
angry birds rioΤι θα συνέβαινε αν κάποιος έβαζε σε κλουβί τα Angry Birds και τα έστελνε στο Ρίο; Θα θύμωναν πολύ! Κάποιος απήγαγε τα Angry Birds και τα μετέφερε στη μαγική πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου δραπετεύουν από τους απαγωγείς και ξεκινούν την προσπάθεια σωτηρίας των φίλων τους.


Formula1.com 2011 – Δωρεάν
Το Formula1.com 2011 είναι μια απαραίτητη εφαρμογή για τους fans της Formula 1. Η εφαρμογή μεταφέρει δεδομένα απευθείας από το Management’s Technical Centre της Formula 1 στην πίστα και παρουσιάζει τις ίδιες πληροφορίες που παρέχονται στις ομάδες κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού διημέρου, βάζοντάς σας στην καρδιά της δράσης.


ForecaWeather – Δωρεάν
Η εφαρμογή ForecaWeather παρέχει πληροφορίες για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες καθώς και πρόβλεψη μέχρι και 10 ημερών, δίνοντας σας την επιλογή για πάνω από 140.000 τοποθεσίες παγκοσμίως.


UpCode – Δωρεάν
Το UpCode είναι ένας δωρεάν οπτικός scanner για barcode και υποστηρίζει τους κώδικες 2D, Bidi and 1D (Datamatrix / QR /Ean 8 & 13). Το UpCode έχει σχεδιαστεί για να είναι ελαφρύ, γρήγορο και εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να βρείτε βίντεο, ιστοσελίδες και μουσική εύκολα και γρήγορα στο κινητό σας. Δημιουργήστε οπτικούς κωδικούς δωρεάν και μοιραστείτε δεδομένα από το κινητό σας στο www.UpCodeworld.com.


eBuddy Mobile Messenger – Δωρεάν
Το eBuddy Mobile Messenger σας συνδέει με 15 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, στο MSN, το Facebook, το Yahoo! και το MySpace. Πρόκειται για το πιο δημοφιλές δωρεάν ΙM application.


Πάμε Cinema – Δωρεάν
pame cinemaΤο να πάτε σινεμά δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο. Βρείτε αμέσως τις προβολές του αγαπημένου σας κινηματογράφου ή εντοπίστε πού και πότε παίζεται μια συγκεκριμένη ταινία. Διαβάστε κριτικές από άλλους χρήστες και επιλέξτε τι θα δείτε. Με την υποστήριξη του www.kinimatografoi.gr.