Η Novell ανακοίνωσε την κυκλοφορία του διακομιστή SUSE Linux Enterprise Server για εφαρμογές SAP.


novell-suse-lrgΜε αυτήν την έκδοση, οι πελάτες μπορούν πλέον να ενοποιήσουν όλες τις εφαρμογές SAP που χρησιμοποιούν σε μία μόνο αξιόπιστη πλατφόρμα, πιστοποιημένη από τη SAP και επικυρωμένη από το Linux, η οποία έχει βελτιστοποιηθεί για φυσικές και εικονικές, απαραίτητες για την επιχείρησή τους λύσεις λογισμικού SAP, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών λογισμικού. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες και οι συνεργάτες της SAP απολαμβάνουν γρηγορότερη εγκατάσταση, βελτιωμένη απόδοση, χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και πρόσθετες υπηρεσίες υποστήριξης επιχειρήσεων για τις εφαρμογές SAP και SUSE Linux Enterprise.


Ο διακομιστής SUSE Linux Enterprise Server για εφαρμογές SAP είναι το πιο πρόσφατο ορόσημο στη στενή συνεργασία μεταξύ της Novell και της SAP AG. Απαντώντας στις απαραίτητες για την επιχείρηση απαιτήσεις των σημερινών κέντρων δεδομένων, η Novell και η SAP προσπαθούν συνεχώς να βελτιστοποιήσουν και να επικυρώσουν το SUSE Linux Enterprise για εφαρμογές SAP. Πρόκειται για μια ιδανική λύση για τους οργανισμούς που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν λύσεις λογισμικού SAP όπως το λογισμικό SAP Business Suite, οι λύσεις SAP Business All-in-One, η εφαρμογή SAP NetWeaver® Enterprise Search, το λογισμικό SAP NetWeaver Business Warehouse Accelerator (SAP NetWeaver BW Accelerator) και το λογισμικό SAP BusinessObjects™ Explorer. Επιπλέον, ο διακομιστής SUSE Linux Enterprise Server είναι η μοναδική εμπορική διανομή Linux που έχει πιστοποιηθεί για χρήση με υλικό και συσκευές λογισμικού SAP.


Ο διακομιστής SUSE Linux Enterprise Server για εφαρμογές SAP, που βασίζεται στο διακομιστή SUSE Linux Enterprise Server 11 SP1, προσφέρει μια ενσωματωμένη και αυτοματοποιημένη ροή εργασίας εγκατάστασης για ολόκληρο το πακέτο λύσεων λογισμικού, υποστήριξη για μεγάλες βάσεις δεδομένων μνήμης, ένα αποκλειστικό κανάλι ενημέρωσης SAP και ενσωματωμένη υποστήριξη με υψηλή διαθεσιμότητα και επικάλυψη εκτεταμένου πακέτου υπηρεσιών.


Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται:
– Γρηγορότερη εγκατάσταση για επιτάχυνση του χρόνου έως την επίτευξη των αποτελεσμάτων. Δυνατότητα εγκατάστασης και χρήσης τόσο της εφαρμογής όσο και του λειτουργικού συστήματος μέσα σε λίγες ώρες, αντί για ημέρες ή εβδομάδες. Περιλαμβάνεται επίσης ένα πλαίσιο εγκατάστασης που επιτρέπει ενσωματωμένη, χωρίς επίβλεψη και αυτοματοποιημένη διαδικασία εγκατάστασης με διασυνδέσεις που επιτρέπουν την ενσωμάτωση εξαρτημάτων τρίτων μερών.
– Ενσωματωμένη επιχειρησιακή συνέχεια για την προστασία των απαραίτητων λειτουργιών της επιχείρησης. Με την προέκταση SUSE Linux Enterprise High Availability Extension και με τις ισχυρές δυνατότητες clustering υψηλής διαθεσιμότητας, ο διακομιστής SUSE Linux Enterprise Server για εφαρμογές SAP μπορεί να διατηρεί την επιχειρησιακή συνέχεια, να προστατεύει την ακεραιότητα των δεδομένων και να μειώνει τον απρογραμμάτιστο χρόνο μη διαθεσιμότητας των απαραίτητων για την επιχείρηση εργασιών σε Linux.
– Μεγιστοποιημένη υποστήριξη για τον περιορισμό του κόστους λειτουργιών και της συνεχούς συντήρησης, με ένα παράθυρο 18 μηνών για την αναβάθμιση έναντι του βασικού παραθύρου έξι μηνών, το οποίο προσφέρεται από τις επιλογές υποστήριξης επικάλυψης εκτεταμένου πακέτου υπηρεσιών. Η λύση περιλαμβάνει επίσης μια ευέλικτη διασύνδεση που επιτρέπει εύκολη ενεργοποίηση εξαρτημάτων SAP.


Οι διακομιστές SUSE Enterprise Linux έχουν πιστοποιηθεί και υποστηρίζονται από περισσότερες εφαρμογές ανεξάρτητων προμηθευτών λογισμικού σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη επιχειρηματική πλατφόρμα λογισμικού Linux. Με το διακομιστή SUSE Linux Enterprise Server για εφαρμογές SAP, οι ανεξάρτητοι προμηθευτές λογισμικού μπορούν να προσφέρουν βελτιστοποιημένες λύσεις για όλες τις εργασίες σε SAP, παρέχοντας μοναδικά χαρακτηριστικά και υπηρεσίες σε πολύ χαμηλότερη τιμή για τον πελάτη συγκριτικά με άλλους προμηθευτές Linux.


Διαθεσιμότητα
Ο διακομιστής SUSE Linux Enterprise Server για εφαρμογές SAP είναι πλέον διαθέσιμος.