Εταιρικές λύσεις ασφαλείας που επιτρέπουν τη συνεργασία με το Microsoft NAP καθώς και όλες τις εκδόσεις του Windows και Domino Server 8.

Η Panda Security έχει κυκλοφορήσει το νέο Panda AdminSecure (έκδοση 4.03), επιτρέποντας καλύτερη απόδοση των πόρων του δικτύου, και ενισχύοντας την συνεργασία με τις νέες πλατφόρμες συμπεριλαμβανομένων του NAP (Network Access Protection), όλες τις εκδόσεις του Microsoft Windows Server και του Domino Server 8.
Αυτή η προσφορά είναι σχεδιασμένη για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών με την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό της δομής ασφάλειάς τους.

Το νέο Panda AdminSecure προσφέρει:

– Καλύτερη εκμετάλλευση των πόρων του dashboard. Οι διαχειριστές μπορούν τώρα να ανανεώνουν τις πληροφορίες για τη δραστηριότητα των δικτύων σε πραγματικό χρόνο, όποτε το επιθυμούν. Αυτό βελτιώνει σημαντικά τη διαχείριση των μεγάλων δικτύων.

– Μειωμένο μέγεθος του αρχείου εγκατάστασης κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης για να ελαχιστοποιήσει την κυκλοφορία του δικτύου και τον απαιτούμενο χρόνο για την έναρξη της προστασίας.

Το Panda AdminSecure ενσωματώνει όλη την προστασία της Panda σε μια ενιαία κονσόλα διαχείρισης, που το κάνει την πιο ολοκληρωμένη λύση προστασίας της Panda Security για επιχειρήσεις. Αυτή η κονσόλα επιτρέπει την εγκατάσταση σε όλο το δίκτυο, τον έλεγχο, τη διαμόρφωση και τη συντήρηση της προστασίας από ένα και μόνο σημείο. Προσαρμόζεται επίσης σε οποιαδήποτε εταιρική τοπολογία δικτύων.

Οι νέες εταιρικές λύσεις Panda Security for Business και Panda Security for Enterprise υποστηρίζουν την συνεργασία με το Microsoft NAP (Network Access Protection), δίνοντας στους διαχειριστές τον έλεγχο της εξωτερικής πρόσβασης στο εταιρικό δίκτυο και συνεπώς εγγυώνται την ασφάλειά του. Ομοίως, υποστηρίζουν όλες τις εκδόσεις του Microsoft Windows Server και του Domino Server 8.

Μια άλλη βελτίωση που περιλαμβάνεται σε αυτές τις νέες εκδόσεις επιτρέπει τις ενημερώσεις των συστημάτων των χρηστών σε κίνηση όταν βρίσκονται εκτός του δικτύου. Αυτό εγγυάται την προστασία τους ανεξάρτητα από το περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν.

Οι υπάρχοντες πελάτες των εταιρικών λύσεων της Panda μπορούν να αναβαθμιστούν στις νέες εκδόσεις εντελώς δωρεάν. Η επιχείρηση προσφέρει επίσης δοκιμαστικές εκδόσεις των λύσεων με πλήρεις λειτουργίες στις επιχειρήσεις που θέλουν να δοκιμάσουν τις καινοτόμες τεχνολογίες της Panda Security. Αυτές οι δοκιμαστικές εκδόσεις είναι διαθέσιμες στο: http://www.pandasecurity.com/greece/enterprise/solutions/adminsecure/