H EMC ξεκινά δυναμικά το 2011, ρίχνοντας στην αγορά το μεγαλύτερο αριθμό νέων προϊόντων που έχει παρουσιαστεί ποτέ.


emc

emc

Στελέχη της EMC, μεταξύ των οποίων και ο κ. Joe Tucci, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, πρόκειται να εγκαινιάσουν μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων, με σκοπό να αναδείξουν την πληθώρα των καινοτομικών εφαρμογών και των τεχνολογικών επιτευγμάτων της EMC, επιτευγμάτων που προκύπτουν μέσα από πολυετείς επενδύσεις στην ανάπτυξη της επόμενης γενιάς της τεχνολογίας συστημάτων αποθήκευσης και διαχείρισης δεδομένων.


Οι πολυήμερες αυτές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται ταυτόχρονα σε τρεις ηπείρους, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Τύπου, αναλυτών, πελατών και συνεργατών της εταιρείας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες διαφόρων τολμηρών να γράψουν το όνομα τους στο βιβλίο Γκίνες σπάζοντας αρκετά ρεκόρ, όλα σε διαδικασίες που έχουν κάποια σχέση με το storage.


Στις εκδηλώσεις αυτές παρουσιάζονται ταυτόχρονα περισσότερα από 40 νέες προτάσεις, η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων και τεχνολογιών storage που έχει παρουσιαστεί ποτέ από οποιαδήποτε εταιρεία πληροφορικής, προτάσεις οι οποίες ενδυναμώνουν την ηγετική θέση της EMC σε ένα από τα πιο καυτά πεδία της τεχνολογικής εξέλιξης και παράλληλα τη φέρνουν δυναμικά στο σημείο όπου διασταυρώνονται οι κύριες τάσεις, όσο αφορά την ανάπτυξη της βιομηχανίας πληροφορικής, όπως το cloud computing ή οι εφαρμογές διαχείρισης κι επεξεργασίας μεγάλου όγκου δεδομένων (Big data applications).


Τα νέα συστήματα VNXe™ της EMC® αποτελούν τα πιο εύχρηστα και οικονομικά, ενοποιημένα συστήματα αποθήκευσης δεδομένων που προσφέρει η αγορά σήμερα, καθώς έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτουν τις ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.


Η οικογένεια των νέων συστημάτων VNX™ της EMC® καταφέρνει να συγκεντρώσει πολλές από τις κορυφαίες δυνατότητες των συστημάτων EMC CLARiiON® και Celerra® κάτω από ένα και μόνο σύνολο ισχυρών arrays, τα οποία είναι πιο εύχρηστα, πιο αποδοτικά και 3 φορές πιο γρήγορα από αντίστοιχα συστήματα του παρελθόντος.


Ένα νέο, πρωτοποριακό λογισμικό καθιστά τα συστήματα EMC Symmetrix® VMAX™ τα πιο έξυπνα, αξιόπιστα και γρήγορα συστήματα storage της αγοράς. Στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται μια νέα έκδοση του λογισμικού FAST (Fully Automated Storage Tiering) που βελτιστοποιεί το σύστημα αυτόματα, καθώς επίσης και ένα καινούριο λειτουργικό, το οποίο καταφέρνει να διπλασιάσει την απόδοση του συστήματος, χωρίς να είναι αναγκαία οποιαδήποτε αναβάθμιση του υπάρχοντος υλικού.


Οι νέες εκδόσεις των συστημάτων αποθήκευσης Data Domain® τα καθιστούν 7 φορές πιο γρήγορα από τα αντίστοιχα συστήματα του ανταγωνισμού, και σε συνδυασμό με το νέο Data Domain Archiver σπάνε όλα τα ρεκόρ επιδόσεων και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις αρχειοθετούν, ανακτούν και δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των πληροφοριών που διαθέτουν.