Πολλές και ενδιαφέρουσες ήταν οι ανακοινώσεις της Kingston στο φετινό Consumer Electronics Show στο Las Vegas.


HyperX Special Edition
HX_DDR3_top_tall_finsΗ Kingston ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Kingston HyperX® Genesis Special Edition Grey. Oι μνήμες υψηλών επιδόσεων δύο καναλιών σχεδιάστηκαν ειδικά για τις νέες μητρικές με πλατφόρμα Intel® P67 Sandy Bridge, καθώς και τα ήδη υπάρχοντα συστήματα που βασίζονται σε P-55.


Η HyperX Genesis Special Edition Grey είναι διαθέσιμη σε DDR3 2133- και 1600MHz 4GB kits. Η μνήμη HyperX της Kingston συνοδεύεται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής και δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7.


Πιστοποίηση για την πλατφόρμα Intel Sandy Bridge P67
Τα kit μνήμης Kingston HyperX® 8GB 2133MHz έλαβαν την πιστοποίηση Intel XMP για την πλατφόρμα P67 Sandy Bridge. Τα σετ Kingston HyperX T1 των τεσσάρων μονάδων μνήμης είναι οι πρώτες παγκοσμίως μνήμες με χωρητικότητα 8GB που έχουν λάβει τη συγκεκριμένη διάκριση. Η Intel έχει δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της πιστοποίησης XMP στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.intel.com/consumer/game/extreme-memory.htm


HX_Genesis_straight_Gray_HiResΗ Kingston πρώτα υπέβαλε τα νέα kits σε εκτεταμένες δοκιμές στις μητρικές κάρτες Asus P8P67 PRO and Gigabyte GA-P67-UD4 στα δικά της εργαστήρια. Μετά από επιτυχημένες δοκιμές, οι μονάδες στάλθηκαν στην Intel για πιστοποίηση. Τα kit 2133MHz θα διατεθούν άμεσα στην αγορά. Η μνήμη HyperX της Kingston συνοδεύεται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής και δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7.


Προϊόντα USB 3.0 για το 2011
Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα υψηλών επιδόσεων καθώς και μικρότερα, χαμηλότερου κόστους, ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των καταναλωτών. Η Kingston θα αναπτύξει μία ολοκληρωμένη σειρά USB 3.0 Flash Drives ώστε να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών όλων των επιπέδων, καθώς η συγκεκριμένη τεχνολογία διαδίδεται ολοένα και περισσότερο.


Απευθυνόμενη στους ενθουσιώδεις χρήστες, η Kingston θα κυκλοφορήσει το πιο γρήγορο USB 3.0 Flash που έχει βγει μέχρι σήμερα. Το DataTraveler HyperX 3.0 θα αποτελεί το βασικό μοντέλο της σειράς HyperXperience, την οικογένεια Flash προϊόντων υψηλών επιδόσεων της Kingston,η οποία θα συμπεριλαμβάνει SSDs, USBs και κάρτες, λειτουργώντας συμπληρωματικά στις μονάδες μνήμης HyperX.


Τον Σεπτέμβριο του 2010, η Kingston κυκλοφόρησε το DataTraveler Ultimate 3.0, το πρώτο της USB 3.0 Flash Drive που χρησιμοποιεί SATA bridge chip για υψηλή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. Με τη διάθεση του νέου single-chip controller, η Kingston θα κυκλοφορήσει το DataTraveler 3.0 δεύτερης γενιάς, με χωρητικότητες 16-, 32-, και 64GB. Οι single-chip controllers επιτρέπουν μεγαλύτερη συμβατότητα με το USB 3.0 καθώς και υψηλότερη ταχύτητα. Οι χρήστες θα επωφεληθούν από τις υψηλότερες επιδόσεις και το χαμηλότερο κόστος της επόμενης γενιάς.


Καθώς όλο και περισσότεροι υπολογιστές με το πρότυπο USB 3.0 θα παράγονται αργότερα μέσα στη χρονιά, ιδιαίτερα στα τέλη του δεύτερου τριμήνου και στις αρχές του τρίτου, η Kingston θα κυκλοφορήσει ένα νέο Flash Drive το οποίο θα απευθύνεται κυρίως σε χρήστες με μικρές ανάγκες αποθήκευσης και θα έχει χαμηλή τιμή επιτρέποντας έτσι την υιοθέτηση της νέας τεχνολογίας.