H Lenovo ανακοινώνει τη διάθεση της νέας σειράς φορητών υπολογιστών IdeaPad Ζ που περιλαμβάνει τα μοντέλα Z360, Z560 και Z565.


Z560_02Με το σύνθημα “What’s your Idea of fun”, η σειρά Z περιλαμβάνει συναρπαστικά νέα σχέδια και τεχνολογίες που κάνουν τη χρήση υπολογιστή πιο ευχάριστη και προσιτή. Τα νέα IdeaPad της Lenovo προσφέρουν κάτι για τον καθένα, με έξυπνα χαρακτηριστικά που εμπνέουν τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα και καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.


Στυλ και ψυχαγωγία Εν Κινήσει
Οι φορητοί υπολογιστές IdeaPad της Lenovo είναι προϊόντα σχεδιασμένα για καταναλωτές για τους οποίους διασκέδαση σημαίνει ζωή εν κινήσει, και οι οποίοι επιθυμούν ένα φορητό υπολογιστή με χαρακτηριστικά που μπορούν να συμβαδίσουν με τον συναρπαστικό τρόπο ζωής τους.


Z560Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια IdeaPad, η σειρά Ζ, καθιστά τα κινητά πολυμέσα προσιτά σε όλο τον κόσμο μέσα από μια πλούσια, απολαυστική εμπειρία ψυχαγωγίας σε ανταγωνιστική τιμή. Διαθέτει μοντέρνο πληκτρολόγιο chiclet τοποθετημένο σε ένα μεταλλικό κάλυμμα με σύγχρονη γραμμή. Οι χρήστες θα απολαμβάνουν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες στη νέα σειρά Z με υψηλή ανάλυση (HD), οθόνη widescreen 16:9 (διατίθεται σε μοντέλα 13,3 και 15,6 ιντσών), προαιρετικό Blu-ray Disc ™ δίσκο, και Dolby ® Advanced Audio για μια εντυπωσιακή ηχητική εμπειρία.


Με τη λειτουργία OneKey™ Theater ΙΙ, βελτιστοποιημένες οπτικοακουστικές ρυθμίσεις ενεργοποιούνται με το πάτημα ενός κουμπιού. Tα IdeaPad Z360 και Z560 είναι διαθέσιμα με την οικογένεια επεξεργαστών 2010 Intel® Core™ και γραφικά NVIDIA® GeForce®, ενώ το IdeaPad Z565 προσφέρεται με επεξεργαστές έως και AMD Phenom™ II και ολοκληρωμένα γραφικά ATI Mobility Radeon™.