Η Intersys ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων ακουστικών HDJ-500 τα οποία είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα.


HDJ-500-K_angle_high_800xΤα HDJ-500 είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να αναπαράγουν δυναμικά τις χαμηλές και μεσαίες συχνότητες, που είναι αναγκαίες για τον ακριβή έλεγχο της χορευτικής μουσικής από τους DJ. Αναπαράγουν μια πλούσια χαμηλή γκάμα, ενώ αυξάνουν την πίεση του ήχου χρησιμοποιώντας τη νέα μονάδα οδήγησης διαμέτρου 40 χιλ. και στενεύοντας το άνοιγμα του ακουστικού, δίνοντάς σας κρυστάλλινο ήχο, όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας.


Διαθέτοντας τη δυνατότητα περιστροφής του βραχίονα, τα HDJ-500 είναι πλήρως προσαρμόσιμα στο ύφος κάθε επαγγελματία DJ. Καθώς ο βραχίονας μπορεί να περιστραφεί κατά 60 μοίρες προς τα δεξιά και λόγω του εύκαμπτου ιμάντα κεφαλής, οι DJ μπορούν να ακούν μόνο από το ένα αυτί, αφήνοντας το άλλο ελεύθερο για παρακολούθηση των ηχείων monitor, αλλά και των αντιδράσεων του κοινού.


HDJ-500-R&K_top_high_800xΤα HDJ-500 προσομοιώνουν το σχεδιασμό των επαγγελματικών ακουστικών της Pioneer, αλλά διατίθενται σε τρία νέα χρώματα. Αν θέλετε να ακούτε μουσική εν κινήσει, τα HDJ-500 διαθέτουν και εναλλάξιμο μικρότερου μήκους καλώδιο που μπαίνει με βύσμα στα πλάγια των ακουστικών. Αυτό το καλώδιο είναι μήκους ενός μέτρου, ενώ διατίθεται και σε μήκος τριών μέτρων, χαρίζοντάς σας όση ευελιξία χρειάζεστε, όταν εργάζεστε.


Βασικές δυνατότητες
HDJ-500-R_swing_high_800x– Πεντακάθαρη αναπαραγωγή σε χαμηλές και μεσαίες συχνότητες, απαραίτητες στους DJ, όπως μεταλλικά και μπάσα ντραμς
– Αναπαράγει πλούσιες χαμηλές συχνότητες και αυξάνει την πίεση του ήχου, χρησιμοποιώντας τη νέα μονάδα οδήγησης διαμέτρου 40 χιλιοστών, με τον σπάνιο σούπερ μαγνήτη, και στενεύοντας το άνοιγμα του ακουστικού.
– Διάφραγμα πάχους 19 χιλ. και ένα πηνίο φωνής με σύρμα αλουμινίου και επένδυσης χαλκού (CCAW) για καθαρό ήχο στις χαμηλές-μεσαίες συχνότητες, που είναι απαραίτητες για μίξεις, όπως τα μπάσα και τα μεταλλικά ντραμς, οι οποίες διευκολύνουν τους DJ να επιλέξουν άμεσα το μουσικό τέμπο.


Ευέλικτα
Τα ακουστικά διευκολύνουν διάφορα στιλ εργασίας από DJ, καθώς διαθέτουν δομή που στηρίζεται σε ένα περιστρεφόμενο βραχίονα, ο οποίος επιτρέπει την κατά 60 μοίρες προς τα δεξιά περιστροφή, μέσω του εύκαμπτου ιμάντα κεφαλής. Ο τελευταίος διατηρεί την πλευρική πίεση και επιτρέπει στους DJ να ακούν μόνο με το ένα αυτί και να μπορούν να ελέγχουν με το άλλο τη μουσική και τις αντιδράσεις του κοινού.


Εναλλάξιμο πλευρικό καλώδιο
Το εναλλάξιμο καλώδιο που εισέρχεται με βύσμα στη μια πλευρά των ακουστικών δεν εμποδίζει τις κινήσεις του DJ. Τα ακουστικά διαθέτουν σπειροειδές καλώδιο 1,2 μέτρου (το οποίο μπορεί να επεκταθεί στα 3) και ένα ίσιο καλώδιο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικούς σκοπούς και σε διάφορα μέρη – είτε ακούτε εν κινήσει, είτε εν όσω εργάζεστε.


Το απλό και μοντέρνο σχέδιο έχει μεγάλη ομοιότητα με το κορυφαίο μοντέλο HDJ-2000. Το άγκιστρο καθιστά εύκολο το διαχωρισμό μεταξύ αριστερού και δεξιού βραχίονα.


Τα ακουστικά HDJ-500 θα είναι διαθέσιμα από το Νοέμβριο του 2010 σε κόκκινο χρώμα (HDJ-500-R) και σε μαύρο (HDJ-500-K). Το μοντέλο HDJ-500 σε λευκό (HDJ-500-W) θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα Ιανουαρίου 2011.


™˜