Η Dionic γίνεται εξουσιοδοτημένος διανομέας των εκτυπωτικών λύσεων της Lexmark στην Ελλάδα.

Η Infolex προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία Dionic, η οποία προστίθεται στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων διανομέων των εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων Lexmark στην Ελληνική αγορά.
Στόχο της Infolex αποτελεί η πλήρης διαθεσιμότητα των προϊόντων στο δίκτυο μεταπωλητών, καθώς και η εκτενής γεωγραφική κάλυψη σε ότι αφορά τα σημεία διάθεσης των προϊόντων.
Η Lexmark International, Inc. πρωτοπορεί στην ανάπτυξη, κατασκευή και προώθηση εκτυπωτικών λύσεων σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η γκάμα των προϊόντων της αφορά τόσο στη καταναλωτική όσο και στην επαγγελματική και εταιρική αγορά, περιλαμβάνοντας ένα ευρύ φάσμα εκτυπωτικών προϊόντων, λύσεων και αναλωσίμων.

Ο Όμιλος DIONIC εισάγει, αντιπροσωπεύει και διανέμει σε μεταπωλητές προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας, πληροφορικής, τηλεπικοινωνιακών μέσων και συστημάτων ασφαλείας, παιχνιδιών, ειδών βρεφανάπτυξης, ειδών ένδυσης και υπόδησης, τροφίμων και ευρέως καταναλωτικών προϊόντων. Παράλληλα, τοποθετείται στον τομέα του Λογισμικού, στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και δραστηριοποιείται στους κλάδους της ενέργειας και του real estate. Περισσότερες πληροφορίες για την Dionic μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dionicgroup.com.

H Infolex Α.Ε. ιδρύθηκε το 1991 και είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιρειών Lexmark και AFP στη χώρα μας αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα εστιασμένη 100% στην παροχή εκτυπωτικών λύσεων και ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας www.infolex.gr